Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У Мукачеві правоохоронці розповіли підліткам про кримінальну та адміністративну відповідальність (ФОТО)

У Мукачеві правоохоронці розповіли підліткам про кримінальну та адміністративну відповідальність (ФОТО)

У Мукачеві правоохоронці розповіли підліткам про кримінальну та адміністративну відповідальність (ФОТО)
На зустріч, яка відбулася у Будинку школяра були запрошені прокурор прокуратури м.Мукачева радник юстиції Сергій Фотченко та оперуповноважений кримінальної міліції у справах дітей Мукачівського...

На зустріч, яка відбулася у Будинку школяра були запрошені прокурор прокуратури м.Мукачева радник юстиції Сергій Фотченко та оперуповноважений кримінальної міліції у справах дітей Мукачівського міськвідділу міліції Іван Кляп. Такі заходи правоохоронцями проводяться постійно з пропаганди правових знань серед учнівської молоді. Як відомо, незнання законів не звільняє від відповідальності. І для того, щоб донести до кожного неповнолітнього інформацію про тяжкі наслідки за їх порушення, а також як не стати жертвою злочинців, була організована дана лекція для учнів старших класів.

ВІДЕО ДНЯ

Хлопцям та дівчатам роз'яснили статті кримінального і адміністративного кодексів, що передбачають відповідальність неповнолітніх за скоєння злочинів. “Ви повинен знати, що будь-яке правопорушення або злочин підпадає під дію статті Адміністративного або Кримінального кодексів України, і законодавством, як для неповнолітніх, так і дорослих, за скоєння неправомірних дій передбачена відповідальність,” -наголосив оперуповноважений кримінальної міліції у справах дітей Іван Кляп. З профілактичною метою неповнолітнім під час зустрічі також було роз᾿яснено негативні наслідки вживання спиртних напоїв та наркотиків, та паління у досить юному віці. Окрім цього міліціонер звернув увагу учнів і на їх поведінку у школі, відвідування занять та недопущення пропусків уроків без поважних причин. Крім того, розповів, як вберегтися від злочинців, наприклад, від грабіжників, які відбирають у підлітків мобільні телефони.

У Мукачеві правоохоронці розповіли підліткам про кримінальну та адміністративну відповідальність (ФОТО) – 01
Реклама

“Найближчим часом подібні зустрічі мукачівські правоохоронці планують провести і в інших навчальних закладах міста та району”- зазначив начальник відділення кримінальної міліції у справах дітей Василь Соскіда.

Євгенія Красилинець, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно