Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Азаров знову збрехав іноземцям

Азаров знову збрехав іноземцям
У МВС не підтвердили заяву премʼєр-міністра України Миколи Азарова про звільнення голови київської міліції Валерія Коряка Про це повідомив заступник міністра внутрішніх справ України Віктор...

У МВС не підтвердили заяву премʼєр-міністра України Миколи Азарова про звільнення голови київської міліції Валерія Коряка

ВІДЕО ДНЯ

Про це повідомив заступник міністра внутрішніх справ України Віктор Ратушняк, передає УНІАН.

"Станом на даний час перевірка ще не завершена. Напевно, ближче до кінця вечора вже будуть якісь матеріали, і завтра можна буде про щось говорити", - сказав він.

Реклама

При цьому заступник міністра нагадав, що вчора в МВС було прийнято рішення про тимчасове відсторонення Коряка від виконання службових обов'язків до повного розслідування щодо інциденту на Майдані Незалежності.

Відповідаючи на питання, чи завершено службове розслідування щодо дій бійців "Беркута" проти мирних громадян, Ратушняк зазначив, що будь-яких документів з цього приводу він ще не бачив, але запевнив, що завтра вони повинні з'явитися і будуть оприлюднені.

Реклама

Нагадаємо, сьогодні Микола Азаров під час зустрічі з іноземними послами заявив, що за силовий розгін Євромайдану звільнили начальника столичної міліції Валерія Коряка через побиття "Беркутом" мирних мітингувальників.

Раніше Азарову уже ловили на брехні інозменим партнерам. Так, після непідписання угоди про асоціацію Азаров заявляв, що Україна і Євросоюз не домовилися про компенсації в разі підписання угоди про асоціацію. Проте пізніше цю заяву спростував єврокомісар Штефан Фюле.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно