Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Як зірки українського та російського шоу-бізнесу підтримують українську єврореволюцію (ВІДЕО)

Як зірки українського та російського шоу-бізнесу підтримують українську єврореволюцію (ВІДЕО)

Як зірки українського та російського шоу-бізнесу підтримують українську єврореволюцію (ВІДЕО)
На події в столиці жваво реагують українські та російські зірки. Їхні сторінки в соцмережах майорять закликами до людей і фото-звітами з Майдану Незалежності, повідомляє ТСН.Особливе. Руслана...

На події в столиці жваво реагують українські та російські зірки. Їхні сторінки в соцмережах майорять закликами до людей і фото-звітами з Майдану Незалежності, повідомляє ТСН.Особливе.

ВІДЕО ДНЯ

Руслана скасувала турне Бельгією. Сашко Положинський після нічного штурму Адміністрації президента весь день простояв на Майдані. Російські зірки Ксенія Собчак та Гарик Харламов на своїх сторінках у соцмережах також підтримують київський майдан. Телеведучий Ігор Посипайко чергує там уже кілька діб. Додому їздив лише раз, щоби перевдягтись. Про що і зробив допис у Facebook. "З'їздив додому змінити куртку, що досі тхне беркутівським розпиленим газом з Банкової, через шумову гранату гірше чую на ліве вухо", - написав телеведучий.

Телеведуча Кароліна Ашіон ходить на майдан вдень, про що і пише у Фейсбуку. Її колега Маша Єфросиніна – уночі. Олімпійська чемпіонка Лілія Подкопаєва спостерігає за подіями на батьківщині з Мексики. У Facebook вона просить молитися за Україну і засуджує дії беркуту.

Реклама

Висловились також Кузьма, Олександр Шовковський, Ольга Навроцька, Світлана Вольнова, Ірена Карпа, Маша Фокіна, Семен Горов та інші. Осторонь київських подій не залишився майже ніхто з українських зірок. Потап у Twitter вже повідомив - він перериває гастролі і повертається до Києва.

Нагадаємо, соліст гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук звернувся до своїх шанувальників через Twitter і закликав мешканців Півдня та Сходу виходити на акцію протесту.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно