Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Дільничний інспектор міліції провів прийом громадян у селі Великі Лучки

Дільничний інспектор міліції провів прийом громадян у селі Великі Лучки

Дільничний інспектор міліції провів прийом громадян у селі Великі Лучки
Дільничний інспектор міліції, обслуговуючи населені пункти, входить у кожну сім’ю, вивчає проблеми людей, у межах своєї компетенції вирішує їх, намагається допомогти. І з того, як він це робить, люди...

Дільничний інспектор міліції, обслуговуючи населені пункти, входить у кожну сім’ю, вивчає проблеми людей, у межах своєї компетенції вирішує їх, намагається допомогти. І з того, як він це робить, люди здебільшого судять про роботу міліції вцілому.

ВІДЕО ДНЯ

«Проблеми мешканців часто дуже схожі, розповідає старший дільничний інспектор Володимир Магоч – це сімейні конфлікти, так звані «сусідські війни», земельні спори. Щодо останнього, то земельні питання не зовсім у компетенції дільничних, але майже в кожному такому випадку бувають погрози фізичною розправою. Трапляється, що й спричиняють тілесні ушкодження. Моє завдання, і кожного дільничного, це – втрутитися, залагодити конфлікт, не дати йому розгорітися, щоб не виникло якоїсь непередбачуваної ситуації».

Старший дільничний інспектор міліції Мукачівського міського відділу міліції Володимир Магоч близько 5 років працює дільничним. Сьогодні він обслуговує територію одного з найбільших населених пунктів району – с.В.Лучки. «Шерифа» Магоча у населеному пункті знають майже всі селяни. Адже саме від дільничного значною мірою залежить стан криміногенної обстановки в селі. Та головним завданням дільничного залишається профілактична робота з населенням з метою недопущення правопорушень і злочинів.

Реклама

Окрім щоденної роботи на адміністративній дільниці, так називають дільничні свою зону обслуговування, правоохоронці Мукачівського міського відділу міліції здійснюють особистий прийом громадян три рази на тиждень. Так, під час одного з прийомів, до дільничного Магоча звернулася п.Олена, яка скаржиться на непорядну сестру та її чоловіка. Жінка просить дільничного провести з подружжям профілактичну бесіду, мовляв родичі ніде не працюють, постійно вживають алкогольні напої, вчиняють сварки і не займаються вихованням неповнолітніх дітей.

Пана Івана до пункту міліції привели непорозуміння із сусідами на межі між огородами. Чоловік знайомий зі своїм дільничним і задоволеним тим, що звернутись по допомогу можна одразу за місцем проживання.

Реклама

Так само на прийом до дільничного часто приходить заступник сільського голови с.В.Лучки Іван Зозуля. При зустрічі він запевняє, що проблем у селі практично нема, враховуючи і те, що на території компактно проживають роми. Представник місцевого самоврядування п.Зозуля розповів, що громадське формування, яке діє у селі разом з дільничним часто проводять профілактичні рейди, забезпечують порядок на вулицях села під час масових заходів.

Нагадаємо, що дільничні інспектори Мукачівського міськвідділу міліції приймають громадян по вівторках з 9:00 до 11:00, четвергах - з 18:00 до 21:00 та по суботах - з 10:00 до 13:00 у пунктах охорони громадського порядку – це в с.Ракошино, с.Залужжя, с.В.Лучки, с.Чинадієво та в м.Мукачеві - мікр-н «Підгоряни» та «Росвигово». Окрім того, по вівторках до дільничних, які обслуговують Мукачівський район, селяни мають змогу звернутись і в сільських та селищних радах.

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно