Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Від Януковича-молодшого відмовилася вся його прес-служба

Від Януковича-молодшого відмовилася вся його прес-служба
Ольга Івахно і Олександр Щербаков, які працювали в прес-службі Віктора Януковича-молодшого відмовилися від виконання своїх обов'язків. Про це Ольга Івахно написала на своїй сторінці в соцмережі...

Ольга Івахно і Олександр Щербаков, які працювали в прес-службі Віктора Януковича-молодшого відмовилися від виконання своїх обов'язків. Про це Ольга Івахно написала на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

ВІДЕО ДНЯ

"Ми вважаємо, що виправдань дій влади по відношенню до студентів на Майдані бути не може. Заяви про те, що це були "провокації" або "підстави" - позбавлені будь-якого сенсу. Ви досі не почули імена "реальних" винуватців, тому що абсолютно очевидно, на кому лежить відповідальність. Натомість, було прийнято рішення скидати вину на дітей, які нібито першими напали на Беркут", - йдеться в повідомленні.

Івахно зазначає, що 30 листопада позиція Януковича-молодшого по відношенню до розгону демонстрантів була куди більш близькою і зрозумілою людям на Майдані. Однак, на думку його підлеглих-працівників прес-служби, навіть цього не достатньо - потрібно було розвернутися на 180 градусів, визнати помилку і відповісти за неї.

Реклама

"Але через 20-30 хвилин після публикації (приблизно в 1:30 ранку), критика розгону була видалена і, пізніше, замість неї з'явилася зовсім інша точка зору в стилі чечетовщини. Це радикально відрізняється від всього, що ми робили протягом останніх двох років і ми не хочемо і не можемо в цьому брати участь", - пише Ольга.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно