Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Команду кмітливих бухгалтерів визначали в Мукачівському кооперативному торговельно-економічному коледжі

Команду кмітливих бухгалтерів визначали в Мукачівському кооперативному торговельно-економічному коледжі

Команду кмітливих бухгалтерів визначали в Мукачівському кооперативному торговельно-економічному коледжі
У освітньому закладі  вже звикли до проведення нетрадиційних заходів. Цього разу, таким став Брейн-ринг «Кмітливий бухгалтер» організований викладачем циклової комісії облікових дисциплін – Боднар...

У освітньому закладі  вже звикли до проведення нетрадиційних заходів. Цього разу, таким став Брейн-ринг «Кмітливий бухгалтер» організований викладачем циклової комісії облікових дисциплін – Боднар Л.І. Конкурс проводився між студентами другого курсу 221 та 222 груп бухгалтерського відділення.

ВІДЕО ДНЯ

На заході були присутні: адміністрація коледжу, викладачі, студенти та гість – представник Всеукраїнської професійної газети «Все про бухгалтерський облік» – Ненько Катерина Мирославівна.

Конкурс передбачав три етапи:

Реклама

1) «Бліц турнір»;

2) «Чарівні рахунки»;

Реклама

3) «Бухгалтерський кросворд».

За результатами трьох етапів журі визначило команду переможців. Ними стали студенти 222 групи, які були нагороджені грамотою за перемогу. Обидві команди показали свої інтелектуальні здібності, кмітливість та розважливість при вирішенні різних завдань з дисципліни «Бухгалтерський облік». В якості нагороди учасники отримали солодкі призи. А представник газети «Все про бухгалтерський облік», в свою чергу, відмітив креативність учасників конкурсу та нагородив їх грамотами і роздатковим матеріалом. Окрему грамоту від даного періодичного видання отримала студентка 321 групи, Долинська Христина за участь у привітанні газети. Відмітили і першокурсницю бухгалтерського відділення – Базьо Андріану за цікаво підготовлений блок новин. До речі, нещодавно, Всеукраїнська професійна газета «Все про бухгалтерський облік» відсвяткувала своє 20-річчя, з чим їх щиро вітає Мукачівський кооперативний торговельно-економічний коледж. Представник щотижневика – Ненько Катерина Мирославівна – була нагороджена подякою директора коледжу Кабаці Б.І., за активну співпрацю і допомогу у навчально-виховному процесі студентів.

Боднар Л.І., викладач

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно