Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Жителі Іршавщини здають в міліцію зброю

Жителі Іршавщини здають в міліцію зброю
Для протидії незаконному розповсюдженню зброї, боєприпасів, спецзасобів і вибухових матеріалів, на території Іршавського району, як і по всій Закарпатській області, впродовж листопада тривав місячник...

Для протидії незаконному розповсюдженню зброї, боєприпасів, спецзасобів і вибухових матеріалів, на території Іршавського району, як і по всій Закарпатській області, впродовж листопада тривав місячник добровільної здачі зброї.

ВІДЕО ДНЯ

Вжиті агітаційні та роз′яснювальні заходи сприяли тому, що із заявами про добровільну здачу зброї до Іршавського райвідділу міліції звернулось 6 громадян, які здали 6 мисливських рушниць.

За час проведення місячника добровільної здачі, як розповів старший інспектор дозвільної системи Іршавського районного відділу міліції капітан Богдан Орос, четверо громадян отримали змогу зареєструвати у встановленому законом порядку свої мисливські рушниці, аби в подальшому використовувати їх для полювання. Ще двоє громадян, щоб уникнути адміністративної відповідальності, здали зброю на знищення.

Реклама

Найактивнішу участь у проведенні місячника добровільної здачі зброї взяли мешканці сіл Ч.Потік, Ільниця, В.Раковець, Осій та міста Іршави.

Віта Горзов, Іршавський РВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно