Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Сьогодні в Ужгороді говоритимуть про СНІД

Сьогодні в Ужгороді говоритимуть про СНІД
У четвер, 28 листопада в 11.00 у конференц-залі обласного Центру з профілактики та боротьби із СНІДом (Ужгород, вул. Другетів,72 ) відбудеться прес-конференція до Всесвітнього Дня боротьби зі СНІДом...

У четвер, 28 листопада в 11.00 у конференц-залі обласного Центру з профілактики та боротьби із СНІДом (Ужгород, вул. Другетів,72 ) відбудеться прес-конференція до Всесвітнього Дня боротьби зі СНІДом та порозуміння з ВІЛ-позитивними людьми.

ВІДЕО ДНЯ

Запрошені:

Роман Іванович ШНІЦЕР – начальник управління охорони здоров»я Закарпатської ОДА,

Реклама

Іван Святославович МИРОНЮК – головний лікар обласного Центру з профілактики та боротьби із СНІДом.

Довідково:

Реклама

1 грудня відзначається Всесвітній день боротьби зі СНІДом. Всесвітній день боротьби зі СНІДом став одним з найбільш визнаних міжнародних днів здоров’я і важливою можливістю для підвищення рівня обізнаності про це захворювання та його профілактику. Він був заснований в 1987 році Всесвітньою організацією охорони здоров’я, і вперше цей день відзначався 1 грудня 1988 року. У 1996 році почала діяти Об’єднана програма ООН з ВІЛ/СНІДу (UNAIDS).

Всесвітній день боротьби зі СНІДом – це можливість дізнатися факти про ВІЛ-інфекції та втілити знання в практику. Якщо люди розуміють, як передається ВІЛ-інфекція, як їй можна запобігти і усвідомлюють сьогоднішню реальність життя з ВІЛ – вони можуть за допомогою цих знань піклуватися про власне здоров’я і здоров’я інших і допомогти тим, хто живе з ВІЛ.

Україна продовжує займати одне з провідних місць за темпами зростання епідемії ВІЛ/СНІД.Проблеми ВІЛ/СНІДу є не тільки медичними, а головним чином соціальними і духовними.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно