Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Федір Сабов висловився за підписання Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом

Федір Сабов висловився за підписання Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом

Федір Сабов висловився за підписання Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом
Сьогодні, 26 листопада 2013 року, заступник міського голови Михайло Лабош та депутат міської ради, директор Мукачівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 ім.О.Пушкіна Микола Морека відвідали делегата Першого...

Сьогодні, 26 листопада 2013 року, заступник міського голови Михайло Лабош та депутат міської ради, директор Мукачівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 ім.О.Пушкіна Микола Морека відвідали делегата Першого з’їзду Народних Комітетів Закарпатської України Федора Сабова.

ВІДЕО ДНЯ

Приводом до цією зустрічі послужила пам’ятна історична подія: 69-річниця прийняття Маніфесту про возз’єднання Закарпатської України у єдиній Українській державі. Чи не наймолодший учасник тих подій, Федір Антонович Сабов поділився своїми спогадами про минуле, висловив свої побажання і щодо сьогодення. «Ми повинні шанувати свою історію, робити все для блага українського народу, адже наш народ заслужив того, щоб жити в мирі та достатку, в дружбі зі своїми сусідами», - підкреслив він.

Розмірковуючи над тими важливими подіями, які сьогодні переживає наша держава, делегат І-з’їзду Народних Комітетів Закарпатської України Федір Сабов висловився за підтримку євроінтеграційного курсу України та підписання Угоди про асоціацію між нашою державою та Європейським Союзом. Ветеран висловив упевненість, що його підтримають і інші делегати І-го з’їзду Народних депутатів Закарпатської України і депутати Мукачівської міської ради, які повинні зібратися на свою позачергову сесію, на якій висловлять свою позицію щодо підписання Угоди на зустрічі у Вільнюсі 28-29 листопада 2013 року.

Реклама

Відділ з питань внутрішньої політики Мукачівського міськвиконкому

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно