Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Прокуратура перевіряє "ефективність" роботи слідчої групи із розкриття злочинів, пов’язаних з підпалами автомобілів

Прокуратура перевіряє "ефективність" роботи слідчої групи із розкриття злочинів, пов’язаних з підпалами автомобілів

Прокуратура перевіряє "ефективність" роботи слідчої групи із розкриття злочинів, пов’язаних з підпалами автомобілів
Ситуація з підпалами автомобілів, що спостерігається на Закарпатті вже останні два-три роки, турбує і прокуратуру, і міліцію. Такі злочини не рідкість і в інших областях України, зокрема львівські...

Ситуація з підпалами автомобілів, що спостерігається на Закарпатті вже останні два-три роки, турбує і прокуратуру, і міліцію. Такі злочини не рідкість і в інших областях України, зокрема львівські колеги також стурбовані чималою кількістю палаючих автомобілів у їхньому регіоні – повідомив перший заступник прокурора області Андрій Бакай.

ВІДЕО ДНЯ

Кримінальні провадження щодо підпалів автомобілів розслідують працівники УМВС в Закарпатській області, хід розслідування перебуває на контролі прокуратури області. На сьогодні кількість кримінальних проваджень, зареєстрованих у Єдиному реєстрі досудових розслідувань за ч.2ст.194 Кримінального кодексу України (знищення або пошкодження майна шляхом підпалу), сягнула більше 40 кримінальних проваджень і майже половина з них – це випадки коли палали саме автомобілі.

На території області працює спеціально створена група з досвідчених спеціалістів, які займаються розкриттям цих підпалів.

Реклама

Проте, на жаль, випадки, коли горять машини все ж не рідкість на Закарпатті. А про якісь суттєві досягнення у розкритті працівниками УМВС в Закарпатській області резонансних фактів підпалів, на жаль, говорити не доводиться.

Враховуючи наведене, прокуратурою Закарпатської області продовжено термін виконання заходів, запланованих на міжвідомчій нараді керівників правоохоронних органів, яка відбулась 24 квітня. Зокрема, вивчається ефективність роботи спеціально створених слідчо-оперативних груп із досвідчених працівників УМВС, перевіряється стан фінансування програми по боротьбі із злочинністю 2011-2015 рр., а також якість процесуального керівництва та оперативно-розшукової діяльності у цих категоріях злочинів.

Реклама

Нагадаємо, що минулого тижня зловмисники підпалили автомобіль підполковнику міліції Мирославу Голішу – керівнику одного з підрозділів УБОЗ УМВС України в Закарпатській області. Фахівці пов’язують цей підпал з “розбірками” довкола теми контрабанди, передусім сигаретної, через “зелений” кордон України.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно