Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

"Динамо" вдома розтрощило ужгородську "Говерлу" (ВІДЕО)

"Динамо" вдома розтрощило ужгородську "Говерлу" (ВІДЕО)
Поразка від Зорі на початку листопада завдала чергового болючий удар по амбіціях Динамо та особисто Олега Блохіна. Але календар наприкінці року дозволяв киянам дивитися в майбутнє з оптимізмом:...

Поразка від Зорі на початку листопада завдала чергового болючий удар по амбіціях Динамо та особисто Олега Блохіна. Але календар наприкінці року дозволяв киянам дивитися в майбутнє з оптимізмом: серйозних суперників у них попереду не було. Перемога над Говерлою дозволила їм добути третій поспіль виграш з урахуванням всіх турнірів.

ВІДЕО ДНЯ

Насамперед Олег Блохін часто скаржився на реалізацію: команда створювала безліч моментів, але примудрялася втрачати очки в зовсім необов'язкових ситуаціях. З приїхавшими в гості ужгородцями все відбулося з точністю до навпаки. Той випадок, коли перемога дійсно була здобута на класі.

В'ячеслав Грозний зробив багато для того, щоб гра далася супернику легко. Три номінальних форварди і три атакуючих хавбека в старті - що може бути сміливіше? Так, Савич і Кочіш працювали в більшій мірі в опорній зоні, але хіба хтось назве їх руйнівниками пристойного рівня? Для киян, які часто грають за рахунок довгих передач і підборів, свобода перед чужим штрафним майданчиком - те, що потрібно.

Реклама

Свободи вони дійсно отримували багато. Користувалися вони цим, звичайно, не так добре, як від них очікується, але вже до півгодини гри Динамо вело в два м'ячі. Спершу Мбокані замкнув дальню штангу після подачі кутового і скидки Хачеріді, а потім Ленс, відверто підігравши собі рукою, скористався відмінним кросом Бельханда ліворуч. Що стало черговим доказом того, що арбітри за воротами абсолютно марні.

Якщо до другого взяття воріт обидві команди демонстрували досить видовищну гру "без центру поля", то потім... Видовище було, прямо скажемо, не самим захоплюючим. Одні розслабилися, здобувши комфортну перевагу, а інші просто не показували того рівня футболу, щоб покарати бронзового призера минулого чемпіонату.

Реклама

Трохи пожвавив гру вихід Армони Иканде у Говерли, який надав грі ужгородців осмисленості, проте його зусиль було недостатньо. Намагалися Нікулае і Кочіш, але при цьому Лисенко та Ле Таллек були зовсім непомітні. Взагалі дивно, яким чином вони дограли матч до кінця, так і не будучи заміненими.

Але це питання до Грізного. Само собою, індивідуально суперники у " Говерли " були на рівень сильніше, але ми ж прекрасно бачили, що може робити з ними суперник організований і контратакуючий. Гості це втілити в життя не зуміли.

Василь Обараз

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно