Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Бескидський тунель значно поліпшить залізничне сполучення між Закарпаттям та іншими регіонами України (ФОТО)

Бескидський тунель значно поліпшить залізничне сполучення між Закарпаттям та іншими регіонами України (ФОТО)

Бескидський тунель значно поліпшить залізничне сполучення між Закарпаттям та іншими регіонами України (ФОТО)
Про це голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида розповів журналістам у п’ятницю, 22 листопада, під час офіційного початку будівництва на перегоні Бескид-Скотарське на межі Львівської та...

Про це голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида розповів журналістам у п’ятницю, 22 листопада, під час офіційного початку будівництва на перегоні Бескид-Скотарське на межі Львівської та Закарпатської областей.

ВІДЕО ДНЯ

– Це справді знакова подія для всієї України, адже цим маршрутом перевозиться чи не половина вантажів у напрямку Західної та Центральної Європи. Для Закарпаття початок будівництва Бескидського тунелю довгоочікуваний. Новий тунель дозволить удвічі збільшити кількість поїздів та значно скоротити час їх слідування. За час будівництва у навколишніх населених пунктах будуть реалізовуватися і соціальні проекти, що стосуватимуться ремонту, будівництва доріг, іншої інфраструктури, - зазначив Олександр Ледида.

Нині на об’єкті завершено підготовчі роботи. На це витрачено 122 мільйони гривень. Зведено під’їзні дороги, мережі електропостачання, технологічні мережі, від’їзні колії. Для працівників, які працюють на об’єкті, збудовано гуртожиток, їдальню, адмінкорпус.

Реклама
Бескидський тунель значно поліпшить залізничне сполучення між Закарпаттям та іншими регіонами України (ФОТО) – 01

- Сьогодні стартувало будівництво наймасштабнішого інвестиційного проекту для двох західних областей та Львівської залізниці, яка обслуговує 7 регіонів. Понад 2 мільярди гривень буде залучено на виконання всіх робіт. Завершити плануємо у 2016 році, - зазначив начальник Львівської залізниці Богдан Піх.

Реклама

Нагадаємо, сьогодні залізничники почали реалізацію масштабного будівельного проекту - будівництва двоколійного Бескидського тунелю. Його прокладуть за тридцять метрів від старого, котрим потяги курсують сьогодні. Тунель довжиною у майже 1,8 км проляже на глибині 182 метри від поверхні Бескидського хребта та буде обладнаний сучасною технікою. Також, аби забезпечити пересування персоналу та можливість евакуації людей, між старим та новим тунелями зведуть три переходи. Будівництво двоколійного тунелю дозволить збільшити пропускну спроможність з 47 до 100 пар поїздів на добу та скоротить час проходження цього залізничного відрізку на третину.

Прес-центр ОДА

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно