Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У Мукачеві площу льодової ковзанки збільшили на 15 % у порівнянні з минулим роком

У Мукачеві площу льодової ковзанки збільшили на 15 % у порівнянні з минулим роком

У Мукачеві площу льодової ковзанки збільшили на 15 % у порівнянні з минулим роком
Відбулося виїзне засідання Ужгородського прес-клубу на ужгородську ковзанку «ICE LAND» з нагоди урочистого відкриття сезону 2013-2014 на ковзанках головних міст Закарпаття. Йшлося про те,...

Відбулося виїзне засідання Ужгородського прес-клубу на ужгородську ковзанку «ICE LAND» з нагоди урочистого відкриття сезону 2013-2014 на ковзанках головних міст Закарпаття.

ВІДЕО ДНЯ

Йшлося про те, наскільки популярними стали на Закарпатті види спорту на льоду та льодові розваги, наскільки активно розвиваються дитячі секції і що нового цього року запропонують закарпатські ковзанки.

Василь Ябрик, співзасновник мережі ковзанок на Закарпатті розповів, що цього сезону працюватимуть ковзанярcькі майданчики в Ужгороді, Мукачеві і Тячеві. Цього року не планують розширювати мережу кількісно (можливо, це буде актуально для наступного року). Натомість у Мукачеві, наприклад, на 15 % збільшили площу ковзанки. Щодо запуску критого стадіону в Ужгороді, ще тривають перемовини.

Реклама

Як пообіцяв Василь Ябрик, актуальним залишається соціальне ковзанярство – безкоштовне катання для дітей шкіл та студентів. Потрібно лише організуватися вчителям чи директорам шкіл. Знижки існують і для корпоративних груп. У вартість, у такому разі, увійдуть і безкоштовні послуги інструктора.

Новинкою сезону стане проведення фестивалю «Фанкофест». Його мета – зробити свято для ужгородців та гостей міста. Тут триватимуть розіграші квитків на ковзанку, крім того, запросять кулінарів міста, які мають змогу приготувати вироби з тіста. Цієї зими на ковзанці Ужгорода оживе і Ведмедик-помічник.

Реклама

Ковзанки Закарпаття у цьому сезоні пропагуватимуть новий месидж: «Живи у ритмі позитиву!» -- для збільшення популяризації катання на ковзанах. Зокрема, і медики доноситимуть до закарпатців користь катання на ковзанах для усіх вікових категорій.

На ковзанках триватимуть щоденні, щотижневі і щомісячні змагання. Переможці буднів зможуть виступити на вихідних, а також будуть мотивовані призами. «Хочемо дати людям можливість відчути свої здібності та позмагатися з іншими відвідувачами. Змагання триватимуть у формі естафет для різних вікових категорій», - пояснив В. Ябрик.

Віктор Вакулевич, виконавчий директор ковзанки в Мукачеві додав, що окрім збільшення її площі оновили і асортимент ковзанів. «Ми хотіли б, щоб у нас в місті з’явилася культура ковзанярства, адже це не тільки здорово, а й можливість весело і змістовно проводити час з близькими, розважатися. У кінці сезону вручимо приз переможцю наших естафет – безкоштовний абонемент на наступний сезон.

Реклама

Вартість ковзанки – 20 грн у будні і 25 грн у святкові та вихідні. Ціна оренди ковзанів – 15 грн. у всій мережі ковзанок. У Тячеві ціни на катання нижчі на 5 грн.

Вперше у Мукачеві запрацює «льодова школа» - школа фігурного катання.

Триває і набір у дитячу школу хокею. А для усіх охочих проводитимуть безкоштовні майстер-класи катання на ковзанах.

Андрій Максимович, головний тренер дитячої збірної з хокею розповів, що влітку члени збірної їздили у словацький табір, де діти пройшли майстер-класи від хокеїста першої величини Словаччини. Продовжується набір дітей у групи. У неділю відбудеться показовий виступ (початок о 10.00). А в суботу – Кубок з нагоди відкриття сезону (змагатимуться 4 команди). З 14 грудня стартує чемпіонат Закарпаття з хокею. Фінал – у кінці лютого - на початку березня.

Ужгородський прес-клуб

У Мукачеві площу льодової ковзанки збільшили на 15 % у порівнянні з минулим роком – 01

Фото Габріели Руденко

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно