Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На Мукачівщині колишній ромський барон влаштував стрілянину

На Мукачівщині колишній ромський барон влаштував стрілянину

На Мукачівщині колишній ромський барон влаштував стрілянину
Повідомлення про стрілянину в с. Жнятино надійшло в чергову частину Мукачівського міськвідділу УМВС. Керівник міліції Василь Швенда одразу дав вказівку оперативникам виїхати на місце пригоди. Разом...

Повідомлення про стрілянину в с. Жнятино надійшло в чергову частину Мукачівського міськвідділу УМВС. Керівник міліції Василь Швенда одразу дав вказівку оперативникам виїхати на місце пригоди. Разом зі слідчо-оперативною групою у село вирушили й досвідчені оперативники. Потерпілим виявився місцевий житель, котрий проживав у ромському таборі, 31-річний Володимир.

ВІДЕО ДНЯ

Під час розмови з правоохоронцями чоловік розповів, що цього дня до нього на розбори приїхав Карло зі своїми двоюрідними братами (всі проживають у Нових Лучках). Йому не сподобалося, що хтось про нього щось не так сказав у Жнятині, й він вирішив «виховати тут у правильному руслі» своїх побратимів. Звісно, за короткий час між ними виникла сварка, у розпалі якої Карло вихопив пістолет і націлився на свого опонента. Відтак пролунали два постріли. І хоча рани виявилися не такими серйозними, однак Володимира довелося госпіталізувати в приймальне відділення райлікарні.

На місці пригоди стражі порядку вилучили дві гільзи від пістолета. Варто сказати, що Карла оперативники знали. Цей молодик хоча й інвалід, але має досить крутий норов, тримає у страху весь табір. Він був навіть ромським бароном у селі, але за бурхливий характер два місяці тому жителі зібралися й переобрали його на іншу людину. Та, схоже, що без пригод він себе не уявляв.

Реклама

Почувши, що про нього не дуже добре відгукнулися у Жнятині, не довго думаючи, Карло організував своїх двоюрідних братів, котрі вирізняються фізичною силою, і на автомобілі поїхали в сусіднє село… – Пістолет у цього молодика був пневматичний, – розповідає начальник карного розшуку Ярослав Товкан. – Але ми його обов’язково вилучимо.

Наразі порушено кримінальне провадження. Перевіримо також підозрюваного та його компанію на причетність до скоєння інших злочинів.

Реклама

Іван Ладжун

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно