Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Цьогоріч понад 1600 закарпатців офіційно працевлаштувалися

Цьогоріч понад 1600 закарпатців офіційно працевлаштувалися
У середу, 20 листопада під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Івана Качура відбулась селекторна нарада з заступниками голів райдержадміністрацій. На порядку денному - стан...

У середу, 20 листопада під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Івана Качура відбулась селекторна нарада з заступниками голів райдержадміністрацій. На порядку денному - стан легалізації заробітної плати та зайнятості населення за січень-жовтень цього року.

ВІДЕО ДНЯ

З метою захисту прав громадян, пов’язаних з легалізацією трудових відносин між роботодавцями та найманими працівниками, відповідними районними та міськими робочими групами постійно здійснюються перевірки суб’єктів підприємницької діяльності. Станом на 1 жовтня проведено 4301 перевірку підприємств, організацій краю. У результаті чого вдалося укласти та офіційно зареєструвати у центрах зайнятості трудові договори з 1671 працівником.

Останні 10 місяців найкращі результати перевірок показали робочі групи Тячівського, Виноградівського та Берегівського районів.

Реклама

За результатами селекторної наради доручено керівникам райдержадміністрацій та міськвиконкомів посилити перевірку підприємств, які працюють у різних сферах промисловості, будівництві, готельно-ресторанному бізнесі та торгівлі.

Відтепер щомісячно проводитимуться наради на яких аналізуватимуть результати перевірок щодо легалізації заробітної платні та належного оформлення трудових відносин.

Реклама

Прес-центр ОДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно