Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У чоловіка, який хотів підсунути заступниці міського голови Ужгорода хабара, з кишені було чути якісь сторонні звуки – очевидці

У чоловіка, який хотів підсунути заступниці міського голови Ужгорода хабара, з кишені було чути якісь сторонні звуки – очевидці

У чоловіка, який хотів підсунути заступниці міського голови Ужгорода хабара, з кишені було чути якісь сторонні звуки – очевидці
Як стало відомо, у міськраді Ужгорода зараз працюють правоохоронці. Їх викликала заступник міського голови Данієлла Геворкян. Нагадаємо, за посадовими обов’язками Геворкян веде зокрема і питання...

Як стало відомо, у міськраді Ужгорода зараз працюють правоохоронці. Їх викликала заступник міського голови Данієлла Геворкян. Нагадаємо, за посадовими обов’язками Геворкян веде зокрема і питання призначення опіки та піклування над дітьми, усиновлення тощо.

ВІДЕО ДНЯ

Сьогодні проходило засідання відповідної комісії з питань захисту прав дітей. На нього викликали ряд осіб, зокрема і пару, щодо якої було кілька заяв від батьків та педагогічного колективу з приводу неадекватної поведінки в дитсадку чоловіка, який приходить за одним з маленьких хлопчиків. Вихователі і батьки просили представників влади перевірити в яких умовах виховується дитина. Викликали на засідання маму дитини, а разом з нею прийшов і її співмешканець, на якого і скаржилися із садочка.

На засіданні, де, до речі, були присутні біля десятка посадових осіб, зокрема і працівники міліції та прокуратури, чоловік теж поводився досить «гостро». На прохання показати посвідчення особи жінка взагалі не відреагувала, а чоловік надав водійські права якогось дивного, за словами Геворкян їй незнайомого зразка.

Реклама

Відтак чоловік клав на стіл Даніелли Сергіївни кілька документів, рухав ними, створював «суєту». До розгляду цього питання комісія вирішила повернутися за 2 тижні. Коли ж Геворкян взяла документи, під ними виявила кілька сотень гривень. Вона тут же зателефонувала до міліції, а чоловік поспішив залишити мерію.

Як прокоментувала заступник міського голови, вочевидь її та міську владу хотіли таким чином підставити, дискредитувати, підірвати авторитет місцевої влади.

Реклама

Прес-секретар обласного УМВС Олег Подебрій повідомив , що наразі проводяться слідчі дії, подробиці будуть згодом. Свідки, яких було біля десятка, кажуть, що з одягу чоловіка чути було якісь сторонні звуки, тобто, можливо, він вів відео чи аудіо записи. Тоді виникає питання, хто ж стояв за цією провокацією. Наскільки оперативно спрацюють правоохоронці, адже й офіційно все, що робиться у кабінетах мерії, фіксується на відео, побачимо уже ближчим часом.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно