Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У Виноградівській районній лікарні із людей брали завищені суми за медичні послуги – Антимонопольний комітет

У Виноградівській районній лікарні із людей брали завищені суми за медичні послуги – Антимонопольний комітет

У Виноградівській районній лікарні із людей брали завищені суми за медичні послуги – Антимонопольний комітет
Закарпатське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України розпочало розгляд справи відносно Виноградівської районної лікарні у зв’язку з наявністю в її діях ознак порушення...

Закарпатське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України розпочало розгляд справи відносно Виноградівської районної лікарні у зв’язку з наявністю в її діях ознак порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

ВІДЕО ДНЯ

За результатами проведеної перевірки з‘ясовано, що лікарня встановила економічно необґрунтовану вартість платних медичних послуг з проходження обов'язкових медичних оглядів. Наприклад, завищено вартість послуги з проведення обов’язкового попереднього профілактичного огляду при прийнятті на роботу внаслідок включення в калькуляцію вартості цієї послуги завищених витрат часу.

Крім того, завищено вартість послуги з проведення періодичного профілактичного медичного огляду працівників певних категорій внаслідок включення в калькуляцію вартості цих послуг завищених витрат часу та податку на додану вартість, що суперечить вимогам Податкового кодексу України.

Реклама

Оскільки такі дії містять ознаки порушення законодавства про захист економічної конкуренції у вигляді зловживання монопольним (домінуючим) становищем на ринку, шляхом встановлення таких цін реалізації товару, які неможливо було б встановити за умов існування значної конкуренції на ринку, Відділенням розпочато розгляд справи.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно