Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Голова облдержадміністрації Олександр Ледида зустрівся із членами Студентської ради

Голова облдержадміністрації Олександр Ледида зустрівся із членами Студентської ради

Голова облдержадміністрації Олександр Ледида зустрівся із членами Студентської ради
У понеділок, 18 листопада, голова облдержадміністрації Олександр Ледида зустрівся із членами Студентської ради Закарпатської області. Цього дня до обласного центру з’їхалися представники всіх...

У понеділок, 18 листопада, голова облдержадміністрації Олександр Ледида зустрівся із членами Студентської ради Закарпатської області.

ВІДЕО ДНЯ

Цього дня до обласного центру з’їхалися представники всіх вищих навчальних закладів краю. Їх в області 29, вищу освіту тут здобувають близько 27 тисячі студентів.

Під час зустрічі Олександр Ледида привітав студентів зі Міжнародним Днем студента, який відзначили вчора:

Реклама

- Відрадно бачити, що у наших вузах є студенти, які беруть активну участь у житті свого навчального закладу та допомагають у вирішенні актуальних проблем. Адже виш – це заклад, який працює не для викладачів, а передусім для Вас, студентів. Тому ми завжди чекаємо на ваші пропозиції щодо розвитку вишів, поліпшення умов навчання, проживання студентів.

У свою чергу голова Студради Іван Полюжин поінформував про роботу Студради, пророблену у 2013 році та розповів про заходи, заплановані на наступний рік:

Реклама

- Цьогоріч нам вдалося реалізувати кілька хороших заходів, долучитися до організації та проведення благодійних акцій, конкурсів, круглих столів. Маємо кілька проектів, які плануємо організувати вже невдовзі. Це брейн-ринг, екологічна акція. У планах також створення Інтернет-сайту Студради, з якого всі охочі оперативно зможуть дізнаватися інформацію про діяльність ради та долучатися до її ініціатив.

Під час зустрічі члени Студради також порушили питання організації спеціальних тренінгів для студентів, які мають бажання створити свій власний бізнес-проект.

Директор обласного департаменту освіти та науки, молоді та спорту Маріанна Кляп також відзначила: значна кількість студентських заходів втілюється у життя у рамках реалізації обласної Програми розвитку регіональної вищої освіти. Тож, профільний департамент сприятиме у питанні збільшення фінансування цієї програми.

Реклама

Прес-центр ОДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно