Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Нардеп від Закарпаття: “Нинішній владі їздити домовлятися з Росією стало небезпечно і антиконституційно”

Нардеп від Закарпаття: “Нинішній владі їздити домовлятися з Росією стало небезпечно і антиконституційно”

Нардеп від Закарпаття: “Нинішній владі їздити домовлятися з Росією стало небезпечно і антиконституційно”
Останній візит президента України до Москви - це таємні переговори і прецедент для нашої країни. Цю позицію висловив депутат фракції «Батьківщина» Валерій Лунченко. «Ми всі добре пам'ятаємо, як...

Останній візит президента України до Москви - це таємні переговори і прецедент для нашої країни. Цю позицію висловив депутат фракції «Батьківщина» Валерій Лунченко.

ВІДЕО ДНЯ

«Ми всі добре пам'ятаємо, як були підписані Харківські угоди, і чим вони закінчилися для України», - сказав нардеп. Тому, за словами Лунченка, нинішній владі їздити домовлятися з Росією стало небезпечно і антиконституційно. «Це може призвести до імпічменту президента», - вважає Валерій Валерійович .

Щодо думки , що Європейський Союз може піти на поступки в питанні звільнення Юлії Тимошенко, опозиціонер категоричний. «Нещодавня засідання Європарламенту в Брюсселі показало, що європейська спільнота і далі наполягає на виконанні Україною всіх вимог. Крім того, американські сенатори на своїх слуханнях обговорювали ситуацію в Україні, де прізвище Тимошенко звучала частіше будь-якого іншого політика нашої країни», - звернув увагу член фракції «Батьківщина».

Реклама

Депутат нагадав, що вже наступного тижня у Вашингтоні Сенат може знову повернутися до резолюції сенатора Річарда Дурбіна, в якій акцентується увага на тому, що Україна зможе підписати угоду про Асоціацію, тільки якщо Юлію Тимошенко випустять на волю. «Як бачимо, міжнародне співтовариство не готове поступатися питанням Тимошенко.

Відносно законопроекту про лікування засуджених за кордоном, то, як сказав Лунченко, робоча група вже розробила проект, який враховує 99 % пропозицій Партії регіонів і дає законодавчу базу для лікування Юлії Тимошенко за кордоном.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно