Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • За ряд крадіжок та пограбувань 22-річний ужгородець відсидить чотири роки

За ряд крадіжок та пограбувань 22-річний ужгородець відсидить чотири роки

За ряд крадіжок та пограбувань 22-річний ужгородець відсидить чотири роки
Днями Ужгородський міськрайонний суд засудив до чотирьох років позбавлення 22-річного Т. за вчиненя ним крадіжки та пограбування. У ході досудового слідства було встановлено, що у квітні 2013 року...

Днями Ужгородський міськрайонний суд засудив до чотирьох років позбавлення 22-річного Т. за вчиненя ним крадіжки та пограбування.

ВІДЕО ДНЯ

У ході досудового слідства було встановлено, що у квітні 2013 року обвинувачений, пошкодивши вхідні двері, проник до однієї з ужгородських квартир, звідки намагався викрасти гроші. Однак, злочин закінчити не встиг через те, що почув шум у коридорі та втік. На цьому підсудний не зупинився і. наступного ж дня, проник вже до іншої квартири в Ужгороді. Цей злочин порушнику вдалося довести: він викрав з квартири цифровий фотоапарат та гроші. А 1 вересня підсудний, знаходячись у квартирі по вул. Собранецькій викрав від громадянина К. 500 доларів, застосувавши до потерпілого фізичну силу. Більш того, як було встановлено у ході досудового розслідування, підсудний погрожував потерпілому та його рідним фізичною розправою, якщо той звернеться з повідомленням про цю подію до міліції. Перерахованими вище злодіяннями підсудний порушив ч.3. ст. 185, ч.2.ст.15, ч.2 ст. 186 Кримінального Кодексу України (крадіжка та грабіж).

Під час судового засідання він повністю визнав свою вину, а за скоєні злочини Ужгородський міськрайонний суд засудив його до чотирьох років позбавлення волі.

Реклама

Прес-служба прокуратури міста Ужгорода

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно