Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • "Афіша Закарпаття" рекламувала послуги одного з підприємств, які воно навіть не надавало

"Афіша Закарпаття" рекламувала послуги одного з підприємств, які воно навіть не надавало

"Афіша Закарпаття" рекламувала послуги одного з підприємств, які воно навіть не надавало
Закарпатське обласне відділення Антимонопольного комітету України, у ході здійснення державного контролю за додержанням законодавства про захист економічної конкуренції на ринку рекламних послуг,...

Закарпатське обласне відділення Антимонопольного комітету України, у ході здійснення державного контролю за додержанням законодавства про захист економічної конкуренції на ринку рекламних послуг, зокрема, рекламування послуг з оцінки вартості нерухомого майна виявило недобросовісну рекламу.

ВІДЕО ДНЯ

Так, Відділення встановило, що приватне підприємство «Приватна ріелторська компанія «Делі» (далі – Підприємство) в рекламно-інформаційній газеті «Афіша Закарпаття» на протязі тривалого часу, а саме з січня 2013 року здійснювало публікацію рекламного оголошення наступного змісту: «Приватна ріелторська компанія «Делі». Надаємо наступні послуги:…, експерта оцінка житлової та комерційної нерухомості, послуги надаються за умови підписання з агентством Договору - що є гарантією якості, надійності та безпеки».

Однак, як показало розслідування, послуги з оцінки нерухомого майна Підприємством не надаються, а саме рекламування такої послуги було пов’язане зі співпрацею на договірних засадах з підприємцем, який надає зазначену послугу.

Реклама

Отже, публікація рекламного оголошення про те, що ПП «Делі» надає послуги «експерта оцінка житлової та комерційної нерухомості» є неправдивою, а її зміст приписує підприємству право на здійснення оціночної діяльності, яким останнє не володіє.

Оскільки поширення Підприємством неправдивої інформації створювало у споживачів невірне уявлення про послуги, що надаються підприємством, відділення надало обов’язкові до виконання рекомендації про припинення дій, які містять ознаки порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

Реклама

Рекомендації Відділення виконані.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно