Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Працівникам міліції "здали" інформацію, що в одному з диско-барів відвідувачі вживають наркотичні речовини

Працівникам міліції "здали" інформацію, що в одному з диско-барів відвідувачі вживають наркотичні речовини

Працівникам міліції "здали" інформацію, що в одному з диско-барів відвідувачі вживають наркотичні речовини
Днями оперативні працівники сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Іршавського райвідділу міліції в ході операції «Батискаф» провели рейд по розважальних закладах Іршавського району. Під...

Днями оперативні працівники сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Іршавського райвідділу міліції в ході операції «Батискаф» провели рейд по розважальних закладах Іршавського району.

ВІДЕО ДНЯ

Під час даних заходів працівники міліції отримали інформацію відносно одного з диско-барів, де відвідувачі вживають наркотичні речовини. Дана інформація знайшла підтвердження. Правоохоронці, зайшовши до залу, побачили молодого чоловіка, який вів себе підозріло.

Під час огляду його особистих речей правоохоронці виявили у кишені джинсів паперовий згорток, в якому знаходилась суха подрібнена речовина рослинного походження, схожа на марихуану. Дану речовину було вилучено, а в подальшому направлено на дослідження.

Реклама

Поспілкувавшись із власником пакета, міліціонери дізнались, що він приїхав із сусіднього району у диско-бар відпочити та поспілкуватись з місцевими дівчатами.

Відомості про дану подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань, заступник начальника слідчого відділення Іршавськогорайвідділу міліції майор Алла Пожарова розпочала кримінальне провадження за ст.309 Кримінального кодексу України (Незаконне зберігання наркотичних речовин), що карається обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Реклама

До речі, згідно ст.9 Закону України «Про заходи протидії незаконному обігу наркотичних засобів», у разі встановлення фактів вживання чи збуту наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів у закладах масового перебування громадян (ресторанах, кафе, барах, кінотеатрах, нічних клубах, дискотеках, гральних залах, розважальних комплексах тощо) та невжиття посадовими особами таких закладів заходів щодо запобігання вживання чи збуту наркотичних засобів та психотропних речовин, після офіційного попередження правоохоронними органами діяльність закладу зупиняється судом строком на 3 місяці, а в разі, якщо впродовж року встановлено повторний факт вживання чи збуту наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, то строком на 6 місяців.

Віта Горзов, Іршавський РВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно