Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У Берегові оперативники вилучили від місцевого мешканця саморобний пістолет

У Берегові оперативники вилучили від місцевого мешканця саморобний пістолет

У Берегові оперативники вилучили від місцевого мешканця саморобний пістолет
У Берегівському районі, як і загалом по державі, триває цільова оперативно-профілактична операція під умовною назвою «Зброя та вибухівка». Її мета – запобігання незаконному обігу вогнепальної зброї,...

У Берегівському районі, як і загалом по державі, триває цільова оперативно-профілактична операція під умовною назвою «Зброя та вибухівка». Її мета – запобігання незаконному обігу вогнепальної зброї, боєприпасів та вибухівки, виявлення, перекриття каналів їх надходження в злочинне середовище, а також стабілізація оперативної обстановки на території району.

ВІДЕО ДНЯ

Так, днями оперативники карного розшуку райвідділу, маючи відповідну оперативну інформацію, на вулиці Шевченка зупинили для перевірки 59-річного мешканця районного центру Тібора. Під час проведення особистого огляду в правій кишені куртки чоловіка було виявлено предмет, зовні схожий на пістолет кустарного виготовлення для відстрілу патронів калібру 5,6 мм, без будь яких маркувань. Довжина ствола вказаного саморобного пристрою склала 14 см.

Вказаний предмет направлено до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру УМВС області для проведення дослідження. Слідчим Берегівського райвідділу міліції даний факт внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ст.263 ч.1 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

Реклама

Віталій Михайлов, Берегівський РВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно