Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • "Батьківщина" вирішила захистити ужгородських вчителів від переслідувань

"Батьківщина" вирішила захистити ужгородських вчителів від переслідувань

"Батьківщина" вирішила захистити ужгородських вчителів від переслідувань
Як відомо, 28 жовтня в Ужгороді відбулися акції протесту школярів проти рішення виконкому Ужгородської міськради про перенесення осінніх канікул. Через те, що з мітингувальниками ніхто з міських...

Як відомо, 28 жовтня в Ужгороді відбулися акції протесту школярів проти рішення виконкому Ужгородської міськради про перенесення осінніх канікул.

ВІДЕО ДНЯ

Через те, що з мітингувальниками ніхто з міських чиновників не зустрівся і всі в мерії відверто проігнорував акцію протесту, мітинг набув рис стихійного. Крім того, як стало відомо зі ЗМІ, серед дітей були провокатори, які використовували їх молодечий запал у власних інтересах.

Однак слід наголосити, що мітинг школярів є наслідком, а першопричиною стало розпорядження голови Закарпатської ОДА про перенесення канікул, на підставі якого ухвалене й рішення виконкому.

Реклама

Відтак Ужгородська міська організація партії ВО «Батьківщина» звернеться до прокуратури області з проханням перевірити законність розпорядження голови ОДА Олександра Ледиди щодо перенесення канікул.

Крім того, як стало відомо, за наслідками акції протесту в Ужгороді почалися пошуки винних для показового покарання. Спочатку взялися за школярів, а тепер всю провину намагаються звалити на вчителів.

Реклама

Ужгородська міська організація партії ВО «Батьківщина» закликає усіх чиновників-освітян та правоохоронців, причетних до розслідування подій, що трапилися 28 жовтня, не перетворювати з’ясування обставин в «полювання на відьом» та переслідування вчителів.

Зі свого боку повідомляємо, що всі працівники освіти Ужгорода, які зазнають безпідставних переслідувань та утисків, можуть звернутися до громадської приймальні партії ВО «Батьківщина» в м. Ужгород для отримання консультаційної допомоги.

Адреса громадської приймальні:

Реклама

Ужгород, вул. Гойди 8.

Електронна адреса: [email protected]

Прес-служба Закарпатської обласної організації партії ВО «Батьківщина»

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно