Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Двом студентам УжНУ призначені академічні стипендії Президента України та Михайла Грушевського

Двом студентам УжНУ призначені академічні стипендії Президента України та Михайла Грушевського

Двом студентам УжНУ призначені академічні стипендії Президента України та Михайла Грушевського
Аспірантам другого курсу денної форми навчання — Віталієві Дацюку та Оксані Кичак – призначені академічні стипендії Президента України, а також імені М. С. Грушевського. Згідно з положенням про...

Аспірантам другого курсу денної форми навчання — Віталієві Дацюку та Оксані Кичак – призначені академічні стипендії Президента України, а також імені М. С. Грушевського.

ВІДЕО ДНЯ

Згідно з положенням про порядок призначення академічних стипендій Президента України студентам вищих навчальних закладів та аспірантам, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 28 жовтня 1994 року № 744, стипендіатом від УжНУ став Віталій Дацюк, який навчається в аспірантурі за спеціальністю "кримінальне право і кримінологія, кримінально-виконавче право” (12.00.08).

Тим часом Оксана Кичак, яка навчається в аспірантурі за спеціальністю "всесвітня історія” (07.00.02) буде отримувати стипендію відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 22 лютого 2006 року № 209 "Про академічну стипендію імені М. С. Грушевського для студентів та аспірантів вищих навчальних закладів”.

Реклама

Аспірантуру в УжНУ сьогодні здобувають 268 осіб. «Щорічно, відповідно до наказів та листів Міністерства освіти і науки України щодо призначення академічних та іменних стипендій Президента, Кабінету Міністрів подають пропозиції від УжНУ відповідно до квоти. Квота становить не більше двох кандидатур з кількості аспірантів. Наш університет має щорічно як мінімум одного стипендіата», — розповідає завідувач відділу аспірантури та докторантури Марія Іванова.

Згідно з документом, Оксана Кичак отримує стипендію від 24 жовтня, а Віталій Дацюк – від 4 листопада. Стипендії призначені на 2013–2014 навчальний рік.

Реклама

Наталія Каралкіна

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно