Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Начальник Іршавського райвідділу міліції спілкувався з громадянами району

Начальник Іршавського райвідділу міліції спілкувався з громадянами району

Начальник Іршавського райвідділу міліції спілкувався з громадянами району
Чергову «Пряму телефонну лінію» з мешканцями Іршавського району провів начальник Іршавського районного відділу міліції підполковник Микола Куриця. Упродовж години мешканці району мали можливість...

Чергову «Пряму телефонну лінію» з мешканцями Іршавського району провів начальник Іршавського районного відділу міліції підполковник Микола Куриця.

ВІДЕО ДНЯ

Упродовж години мешканці району мали можливість поставити запитання, які їх цікавлять, й отримати відповіді на них, а також висловити свою думку щодо діяльності іршавської міліції.

Дзвінки надходили з багатьох куточків Іршавського району: з сіл Ільниця та Білки, Загаття, Великий Раковець, Осій, Климовиця та Доробратово. Найбільше дзвінків було з самої Іршави.

Реклама

Жителька села Загаття повідомила, що їй під час незначного інциденту сусідка пригрозила фізичною розправою. Микола Миколайович жінку заспокоїв і направив до неї місцевого дільничного інспектора міліції Михайлу Цоглу.

Пенсіонерка з села Климовиця поскаржилась на неправомірні дії працівника газового господарства. Їй було надано правову консультативну допомогу, а також рекомендовано з цього питання звернутись до керівництва газового господарства.

Реклама

Із села Вільхівка зателефонувала жінка, у якої мешканець м. Іршава позичив чималу суму грошей і не повертає. Дане звернення відразу було зареєстровано і направлено на розгляд працівникам сектору державної служби по боротьбі з економічними злочинами.

Наступним співрозмовником став мешканець села Осій, який цікавився проведенням місячника добровільної здачі зброї. Йому відразу було надано консультацію про реєстрацію технічно придатної мисливської вогнепальної та газової зброї у період проведення місячника.

Однак не тільки проблемні питання правоохоронної діяльності були предметом спілкування начальника райвідділу. Директор однієї із шкіл району запросив працівників сектору кримінальної міліції у справах дітей на «виховну годину», де учні будуть проводити вікторину з правознавства і хотіли б, щоб на ній був присутній міліціонер.

Реклама

Мешканка м.Іршави подякувала дільничним інспекторам, які їй надали допомогу при вирішенні конфліктної ситуації з сусідкою, яка на своїй земельній ділянці спалювала сміття і дим йшов до її будинку. Дільничні інспектори провели з сусідкою профілактичну бесіду, після якої вона більше не спалює сміття поруч з помешканням бабусі.

Підводячи підсумки «прямої телефонної лінії», підполковник Микола Куриця висловив впевненість в тому, що тільки спілкуючись з населенням можна підвищити довіру громадян до міліції і дізнатись про недоліки у роботі міліції.

На всі дзвінки начальником райвідділу було дано вичерпні відповіді, а відповідним службам – конкретні доручення щодо вирішення питань, які турбують наших громадян.

Віта Горзов, Іршавський РВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно