Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Пиво, словаки і пісня Юрія Шатунова – емоції спецпроекту до Дня КВН

Пиво, словаки і пісня Юрія Шатунова – емоції спецпроекту до Дня КВН

Пиво, словаки і пісня Юрія Шатунова – емоції спецпроекту до Дня КВН
Щороку до Дня народження - Міжнародного Дня КВН Закарпатська Ліга КВН проводить веселі і цікаві заходи. Минулого року провели два заходи - Суперкубок та Чемпіонат з біатлону. На 50-річчя улюбленої...

Щороку до Дня народження - Міжнародного Дня КВН Закарпатська Ліга КВН проводить веселі і цікаві заходи. Минулого року провели два заходи - Суперкубок та Чемпіонат з біатлону. На 50-річчя улюбленої гри команди Ужгорода, Мукачева та «Дружба» (збірна ветеранів закарпатского КВН) розіграли ювілейний кубок.

ВІДЕО ДНЯ

Цьогоріч вирішили провести незвичайний спецпроект. Захід анонсувався раніше, але подробиці розказали на старті сезону. У «Фантомі» - аншлаг. Уже за день до спецпроекту вільних місць нема. 12 днів тому на «внутреннику» «сліпий жереб» допоміг сформулювати три команди, які і зіграють на Дні нароження КВН. У кожній збірній - відомі закарпатські КВНівці, які кожен свого часу ставали Чемпіонами, володарями Кубка, здобували численні нагороди поза Закарпаттям, нині уже популярні люди. Поділилися ж не за принципом колишні однокомадники чи друзі... Що з того вийшло, яких сюрпризів чекати, хто і у якій ролі з’явиться на сцені та які незвичні ходи будуть… Всі очікували. І недарма.

На сцені - новоутворені збірні «битих» КВНівців:

Реклама

«Лобкович» (то пиво таке =) )

«И снова седая ночь»

Реклама

«На словацких номерах» .

У журі - відомі закарпатці. Олександр Богданов (директор студії дизайну «Aldesign», постійний суддя ігор ЗЛ КВН), Вікторія Рижова (радіоведуча та громадська активістка), Володимир Білонка (голова МГО «Студреспубліка», «завідувач» мікрофонами ЗЛ КВН), Роберт Рійвес (більше відомий як «Рекс», знаний звукооператор ЗЛ), Олександр Доктор (депутат Ужгородської міськради, член журі ЗЛ КВН), Олексій Фріга (один із провідних акторів зіркової ужгородської команди КВН «Палата №6») та «мать усія КВН» -ось уже 20 років член журі всіх ігор ЗЛ КВН Марина Федчик. Провів гру головний редактор «закарпатки», голова Закарпатської Ліги, автор багатьох жартів, учасник легендарної «Палати №6» Сергій Денисенко.

Перед початком змагань на екрані - шматочки колишніх виступів Закарпатської ліги. Крім того, привітав усе Закарпаття зі святом КВНу ще один відомий у краї КВНівець, людина віддана цій грі - Петро Шинкар («Кушницький»). Потім на сцену викликали трьох уболівальників, які швидко придумали кричалки за своїх улюбленців. Перемогла Марина, яка проспівала пісню Юрія Шатунова «И снова седая ночь» у підтримку однойменної команди. Як приз дівчина отримала два квитки на вечірку «Вечно молодые» та рожеву клавіатуру від МКТ.

Реклама

І ось перший конкурс – «привітання». На сцені - «Лобкович». На екрані відомий персонаж із ужастика «Пила». Саме він скликав усіх разом для участі у спецпрокті. Насправді ж це - Артем Варгаліонок. Однокомадниками стали Олександр Шевелюк, Паша Мандзич, Володимир Гончаренко, Надія Жукова, Наташа Дячун, Олеся Дячун, Славік Мячин, Артур Симонян та Олександр Бонь. Жартували на актуальні теми: про мерію і міськраду (зокрема, пояснили чому на Поштовій з'явився саме такий фонтан). Було чимало незвчиних мініатюр: як Мойсей загубив у басейні золотий ланцюжок, Дункан Маклауд на канікулах у бабусі, Посейдон на одеському пляжі тощо. Найбільні овації зібрав номер про мукачівця, який щойно перебрався до Ужгорода та одразу потрапив на мітинг, і зустрівся із мером міста.

Другими виступили «И снова седая ночь». Розпочали із репчика про «все сверкают зубами». А далі пішов ряд «ностальгійних «мініатюр, зокрема про випадок у 1998 році (знайомство з дівчиною у «Молочарні»). Новоутворена команда із Миколи Анброха, Томи Увіної, Антона Штурмаревича, Олексія Клімова, Тудора Кілару, Ігора Шарапи, Олександра Ганусина, Сергія Кібальнікова, Віталія Тороні, Дмитра Осіпова, Мирослава Карбованця оголосили, що вони - за мир в усьому світі, показали «Школу Журавля», КВНівця на сповіді ( «-Святой Отец, я сосмешил!»). Антон Штурмаревич виголосив бізнес-цитатник для мікроогранізмів (офісного планктона), і найгучніше публіка аплодувала мініатюрі про ДТП ламборджині і.. маршрутки ( «Тобі то що, а от у мене копійки ся розсипали!»). На останок показали (у буквальному сенсі слова: постановочно, танок, головним героєм якого став незмінний ведучий ігор ЗЛ КВН Микола Анброх) відео, яке би точно розірвало Ютуб.

«На словацьких номерах» останніми «виїхали» на сцену у привітанні. Спочатку вирішили познайомитися: із усіх конферансьє Ігор Кривошеєв представив лише Андрія Панченка (більш відомого як «Пень»), бо решту, жартували, уже всі знають: Мішике Лутак, Тетяна Бонь, Саша Свергун, Міша Карпенко, Едуард Коваленко, Валера Костинський. Далі команда синхронно станцювала запальний танок, затим - на сцені з'явився Женя Роман. Виявляється, він тепер - ангел. І за ним - Руслан Музалевський (у вузьких колах відомий як «Джафар»), який підпрацьовує.. священиком. У своєму привітанні «словаки» любили Погорєлова, показавши випадки що ще заборонив мер Ужгорода та, відповідно мітинги незгодних (заборона тихої години у дитсадочку - бунт немовлят; заборона святкування 1 листопада - бунт зомбі). Презентували також мініатюри із «невошедшего когда-то», як спайдермен у «попихах» надів не той костюм, як чемпіон із білліарду підпрацьовує у поліклініці (робить прививки), грибника-хіпстера. Закінчили фразою: «Ну що, вибрали собі тамаду на весілля?» та заспівали пісню «Улыбка согреет вас».

Наступним конкурсом стала розминка із залом, були запитання і від журі. Не обійшлося без курйозів, але загалом команди майже довели, що вміють дотепно імпровізувати.

Останній конкурс - фрістайл. Першими у ньому виступили «На словацьких номерах». Вони зазначили, що цей конкурс грають у своє задоволення. Показали відео, оскільки всі пересварилися і зняли ролик як ходили на «сповідь» до бар-стійки. У фрістайлі команда почала любити губернатора. Яскравим став номер, де у рекламному агенстві Ужгорода створювали унікальну рекламу-білборд привітання з Днем народження. А завершив виступ блок експериментального гумору: «словаки» просили глядачів заплющити очі та слухати найсмішніші слова. Під час та після фінальної пісні демонструвалося відео, де команді все ж вдалося запустити перший небесний ліхтарик... на словацьких номерах (дарма, що він застряг на дереві =) ).

«И снова седая ночь» розпочали із популярної передачі «Мастер-шеф» і власного унікального персонажа - Антона Штурмаряка та харизматичного місцевого Ектора Хіменес Клімова. Були жарти і на теми духовні: зокрема, випадок під вікнами Папи Римського у Ватикані, у єврейській перукарні. А також показали курйоз із закарпатським ДАІшником на курсах підвищення кваліфікації у Києві. На завершення попросили усіх: не соромитися бути смішними.

Цільну «домашку» (що зараз рідко буває у КВНі) презентували учасники із «Лобковича». Тут був випадок у сім'ї: син знайомить батьків із дівчиною. При чому, пара була дуже колоритною - Володимир Гончаренко та Надія Жукова.

Реклама

«-Знакомьтесь, это Жукова.

-Надежда.

-Т-34?

- Что «Т-34»?

- Ну, танк Т-34 - последняя надежда Жукова».

Знаймство відбувалось за класикою жанру: були і непорозуміння, й дитячі фото, й повернення колишньої (із армії). Однак, усе закінчилося хеппі-ендом. Відео цієї незвичної історії кохання (від «Ольга продакшенс») неодноразово зривало овації. Під час фінальних акордів відео присутнім (переважно членам журі та тим, хто сидів поруч у першому ряду) роздали магнітики «Ви були гостями на нашому весіллі». Проникливу фіналку оголосили: «Мабуть, кожен хоча б раз та й співав цю пісню» (Лепс «Рюмка водки на столе». «И забрал меня в свой плен, этот чертов КВН». Загальний поклон, аплодисменти…

І слово надається журі. В цьому році одноголосно всі судді перевагу надали команді «Лобкович». Вони стали переможцями та отримали солодкі медалі-пряники (з написом «КВН. Ужгород». Крім того, усі команди отримали чарівні сундучки.

Реклама

Що ж, переможця визначено, всім присутнім подякували за увагу та запросили весело відтанцювати свято, яке вдалося на славу. Довго ще не розходилися всі причетні до трьох найсмішніших літер: хтось за довгий час вперше зустрівся, хтось наново познайомився, усім було що згадати. Хтось танцював, хтось мило спілкувався, хтось обговорював сьогоднішні заходи святкування. Марина Федчик під час оголошення результатів поставила яскраву крапку : «Я справді не знаю, що роблю ось уже 20 років у Закарпатській Лізі. Однак, я вас всіх дуже люблю! Спасибі КВНу за справжніх друзів!». Від себе, перефразовуючи відому фразу, додамо: «Якби КВН не з'явився у нашому житті, його довелося б придумати».

Сашка Артюхіна

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно