Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У Королево водії вирішили, що дешевше обійдеться закупити асфальт, ніж щоразу ремонтувати автомобіль (ФОТО)

У Королево водії вирішили, що дешевше обійдеться закупити асфальт, ніж щоразу ремонтувати автомобіль (ФОТО)

У Королево водії вирішили, що дешевше обійдеться закупити асфальт, ніж щоразу ремонтувати автомобіль (ФОТО)
Ініціатором цього починання виступили місцеві депутати та власники іномарок. Вони підрахували – дешевше обійдеться закупити асфальт, ніж щоразу тратитися на заміну дорогих запчастин автомобілів....

Ініціатором цього починання виступили місцеві депутати та власники іномарок. Вони підрахували – дешевше обійдеться закупити асфальт, ніж щоразу тратитися на заміну дорогих запчастин автомобілів. Суцільні ями на шляхах дістали не лише автомобілістів, але й усіх жителів чималого залізничного селища. На обіцяні планові ремонти у цьому році вже ніхто не сподівається. Бо на порозі зима, а казна як була, так і залишається порожньою.

ВІДЕО ДНЯ

- Ідея відремонтувати дороги власним коштом виникла спонтанно,- розповідає селищний депутат Володимир Деак.- Першими відгукнулися на неї підприємці, ті, у кого дорогі автомобілі. Але й громада загалом підключилася до цієї справи. Здають по 1000, 400, 100 гривень – хто скільки може.

За зібрані кошти королівчани закупили 40 тонн асфальту. Половину придбаного матеріалу вирішили витратити на вулицю Злагоди. Це – самий центр селища, можна сказати, його обличчя. Але капітального ремонту дорожнього покриття тут не було майже три десятиліття. Тому до проведення робіт на цій ділянці поставилися дуже відповідально. За всім пильно слідкує господаровитий Юрій Довбак. Хоч сам уже не перший рік живе у Виноградові, проте по депутатській лінії традиційно лобіює інтереси рідного йому Королева.

Реклама
У Королево водії вирішили, що дешевше обійдеться закупити асфальт, ніж щоразу ремонтувати автомобіль (ФОТО) – 01

- Першим ділом ми найняли трактора, який викопав траншею вздовж вулиці, аби зливні води не псували дорожнє покриття, - каже Юрій Юрійович.- І лише відтак за справу взялася бригада райавтодору. Їй активно допомагають місцеві жителі.

Реклама

Районний депутат розповів, що услід за центром селища ямковий ремонт проведуть спочатку на ділянці дороги до школи, а відтак залатають ритвини на вулиці Червноармійській у напрямку Виноградова.

Ініціативи депутатів і підприємців вельми прихильно сприйняла місцева влада. Депутати кажуть, що у селищній раді їм уже пообіцяли наступного року при кращій фінансовій ситуації встелити суцільним шаром асфальту всю дорогу в центрі населеного пункту.

У Королево водії вирішили, що дешевше обійдеться закупити асфальт, ніж щоразу ремонтувати автомобіль (ФОТО) – 02
Реклама

Облаштування комунальних доріг – не єдиний приклад результативної співпраці селищної влади з місцевими підприємцями та депутатами. Саме завдяки цьому тандему за останній час у Королеві вдалося прочисти близько кілометра водовідвідних каналів , відкрити сучасний спортивний майданчик та відродити з небуття вельми перспективну футбольну команду «Локомотив».

Василь Кіш, Новини Виноградівщини

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно