Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Працівників соціальної сфери привітали в обласній адміністрації

Працівників соціальної сфери привітали в обласній адміністрації

Працівників соціальної сфери привітали в обласній адміністрації
У вівторок, 5 листопада, в облдержадміністрації відбулись урочистості, з нагоди Дня працівника соціальної сфери. На заході були присутні, зокрема, заступник голови облдержадміністрації Іван Качур,...

У вівторок, 5 листопада, в облдержадміністрації відбулись урочистості, з нагоди Дня працівника соціальної сфери. На заході були присутні, зокрема, заступник голови облдержадміністрації Іван Качур, перший заступник голови обласної ради Володимир Закурений, керівник департаменту соціального захисту населення Віктор Мацола.

ВІДЕО ДНЯ

- Наразі соціальна робота стала частиною політики нашої держави. Сьогодні одне з головних завдань людей, що стоять на сторожі соціальних гарантій незахищених верств населення, - допомагати, підтримувати, роз’яснювати. Соціальний працівник – це не просто професія, це – покликання, - сказав Іван Качур.

Окрім того, заступник голови облдержадміністрації Іван Качур нагородив подякою Прем'єр-міністра України директорку Свалявського територіального центру соціального обслуговування Олені Мішко.

Реклама

Також з нагоди свята грамоти обласної адміністрації отримали Оксана Гарновді, Любов Гула, Марина Ганчак, Богдан Кикина, Вікторія Елеш, Ганна Жупик, Марина Мошак, Юрій Неймет, Марта Шелемба, Надія Лізак та Наталія Роман. Подяку облдержадміністрації оголошено Єві Русин.

Довідково: Станом на 1 жовтня державною допомогою скористалися майже 130 тисяч сімей. Сума нарахувань на всі види виплат за цей період становила 1167,4 млн. грн. Протягом 9 місяців поточного року майже 300 тисяч закарпатців-пільговиків отримали пільги на житлово-комунальні послуги, тверде паливо та скраплений газ, послуги зв’язку, компенсаційні виплати за проїзд та інші послуги на суму 69 млн. гривень.

Реклама

Прес-центр ОДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно