Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Іршавщині у 9-річного школяра старшокласник вкрав телефон

На Іршавщині у 9-річного школяра старшокласник вкрав телефон
Обидва школярі відвідували спортивний зал у с. Ільниця. 9-річний хлопець свій мобільний телефон тут залишив на стільці, а, збираючись додому, виявив його зникнення. Знайшли ж зниклу річ, розплутавши,...

Обидва школярі відвідували спортивний зал у с. Ільниця. 9-річний хлопець свій мобільний телефон тут залишив на стільці, а, збираючись додому, виявив його зникнення. Знайшли ж зниклу річ, розплутавши, як усе було, працівники Іршавського райвідділу міліції.

ВІДЕО ДНЯ

Про крадіжку мобільного телефону заявив до Іршавського райвідділу міліції батько 9-річного сина, який є власником цього сільського спортзалу. Шукаючи винуватця крадіжки, оперативні працівники отримали інформацію, що до крадіжки міг бути причетним 15-річний мешканець с.Лисичево, який в той час займався у спортзалі.

Виявилось, що старшокласник помітив, як 9–річний хлопець поставив свій дорогий мобільний телефон на стілець, а сам пішов заматися на тренажері. Після цього старшокласник, скориставшись відсутністю власника телефону, поклав його до кишені і пішов зі спортзалу.

Реклама

Відносно старшокласника відкрито кримінальне провадження, передбачене ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Наразі слідчий Іршавського райвідділу Іван Бабинець проводить досудове розслідування. Сам він радить батькам не купляти дорогі мобільні телефони своїм дітям, адже це не поодинокий випадок, коли дитина додому приходить без мобільного телефону.

Віта Горзов, Іршавський РВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно