Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Правоохоронці затримали мукачівця, який познущався над могилою

Правоохоронці затримали мукачівця, який познущався над могилою

Правоохоронці затримали мукачівця, який познущався над могилою
За кілька днів до відзначення дня всіх святих – 1 листопада, до чергової частини Мукачівського міськвідділу надійшло повідомлення від 77-літньої пенсіонерки про наругу над могилою її свекрухи....

За кілька днів до відзначення дня всіх святих – 1 листопада, до чергової частини Мукачівського міськвідділу надійшло повідомлення від 77-літньої пенсіонерки про наругу над могилою її свекрухи. Декілька днів знадобилось оперативникам карного розшуку, аби встановили вандала. Ним виявився 39-річний чоловік, який і виготовив цей пам`ятник.

ВІДЕО ДНЯ

На лінію «102» поступило повідомлення від пенсіонерки про те, що протягом двох тижнів, відколи вона не відвідувала кладовище по вул.Матросова, з могили її свекрухи невідомі викрали дві надгробні плити. Одну чорну мармурову з надписом та кришку з пам`ятника, виготовлену з граніту. Також потерпіла повідомила, що близько півроку тому вони за виготовлення цього пам`ятника заплатили близько 7 тис.гривень.

В ході проведення розшукових заходів підозрюваний у нарузі над могилою - 39-річний мукачівець, який раніше ніколи не мав проблем із законом, був встановлений. Чоловік зізнався, що влітку цього року він виготовив і встановив надгробний пам`ятник, однак замовники, на його думку, з ним не повністю розрахувались…

Реклама

У такий спосіб він вирішив забрати своє. Навідавшись на цвинтар, чоловік зняв плити, вдома на надгробній стер надпис і вже знайшов нового замовника на користовану мармурову плиту.

Наразі слідчим відділенням Мукачівського міськвідділу міліції відкрите кримінальне провадження за ст. 297 ч. 1 Кримінального кодексу України (наруга над могилою), карається обмеженням або позбавленням волі на строк до трьох років.

Реклама

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно