Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Після того, як гість сильно напився, господарка будинку вкрала від нього 300 євро

Після того, як гість сильно напився, господарка будинку вкрала від нього 300 євро

Після того, як гість сильно напився, господарка будинку вкрала від нього 300 євро
На свою біду 44-річний житель Ужгородського району зайшов у гості до своєї 46-річної подруги-ужгородки. Але вона замість того, щоб розважити гостя, поцупила в нього 300 євро. Все починалося з...

На свою біду 44-річний житель Ужгородського району зайшов у гості до своєї 46-річної подруги-ужгородки. Але вона замість того, щоб розважити гостя, поцупила в нього 300 євро.

ВІДЕО ДНЯ

Все починалося з випадкової зустрічі на ринку «Білочка» в місті Ужгороді. Чоловік запросив подругу до кафе, на чашку кави. Свою зустріч вирішили продовжити в домашньому затишку. Ужгородка запросила чоловіка додому, де вони продовжили спілкувалися та вживати спиртні напої, так би мовити – відпочивати. Хильнувши зайвого, гість не розрахував сили та заснув за столом. Скориставшись «відпочинком» чоловіка – привітна господиня поцупила гроші. Відсутність грошей виявив лише тоді, як пішов від подруги.

Чоловік одразу звернувся за допомогою до міліціонерів. Під час розмови з правоохоронцями, потерпілий не міг вказати де саме розташована квартира, в якій вони відпочивали. Він навіть не знав особистих даних «горе-подруги».

Реклама

Як було згодом встановлено працівниками міліції, жінка квартиру винаймала, а постійно проживала за іншою адресою, разом зі своєю родиною. Наразі вона спілкується з міліціонерами. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Триває слідство. А остаточну крапку в цій справі поставить суд.

Відомості по даному факту внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка), санкція якої передбачає покарання у вигляді виплати штрафу до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виконання виправних робіт на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

Діана Дорогій, Ужгородський МВ УМВ

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно