Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Розпочався благодійний фотоконкурс "Твоя світлина доброчинності"

Розпочався благодійний фотоконкурс "Твоя світлина доброчинності"

Розпочався благодійний фотоконкурс "Твоя світлина доброчинності"
Українська благодійницька мережа розпочала проведення благодійного фотоконкурсу „Твоя світлина доброчинності”, одна із цілей якого привернення уваги суспільства до благодійності через мистецтво...

Українська благодійницька мережа розпочала проведення благодійного фотоконкурсу „Твоя світлина доброчинності”, одна із цілей якого привернення уваги суспільства до благодійності через мистецтво фотографії.

ВІДЕО ДНЯ

У буденному сприйнятті благодійництво ми переважно розуміємо як жертвування грошей чи якихось інших матеріальних цінностей. Проте, існує чимало інших способів доброчинності. Наприклад: сусід допоміг одинокій пенсіонерці відвезти відремонтувати її зламаний холодильник; дівчина взяла з холодної вулиці до себе додому покинуте безпритульне цуценя; хтось прочитав в інтернеті заклик про збір допомоги на лікування важкохворої дитини, роздрукував на своєму домашньому принтері листівки про цю потребу та роздав їх усім своїм співробітникам; студентка щоп'ятниці їздить у сиротинець та безкоштовно навчає дітей англійської мови; адвокат безкоштовно допоміг одинокій матері у судовій справі. Можна наводити багато інших прикладів. Проводячи фотоконкурс, ми прагнемо показати усе це різноманіття можливостей дарувати добро.

В сучасному світі з його шаленим темпом життя люди постійно перебувають в оточенні великих потоків інформації, яка йде звідусіль: телебачення, інтернет, реклама на вулиці тощо. В цьому інформаційному вирі у людини часто не вистачає часу для “вичитування” тих послань, які спрямовують благодійні організації. Однак, фотографію не потрібно читати, вона сприймається майже миттєво і одразу викликає асоціації, образи, думки, а часто і співпереживання у свідомості глядача. Вона є своєрідним “посланням” швидкої дії. Для розуміння фотографії не потрібно знати будь-якої мови.

Реклама

Також, одна із наших цілей при проведенні благодійного фотоконкурсу – зібрати кошти на відкриття та розвиток неприбуткового інтернет-магазину виробів, які власноручно роблять вихованці дитячих будинків-інтернатів – сироти з інвалідністю (які мають фізичні та розумові вади). Купуючи для себе чи у подарунок річ, яка зроблена дитиною чи молодою людиною – мешканцем “закритого” сиротинця, ми допомагаємо їм в особливий та в один із найкращий способів – не просто жертвуємо їм кошти, але й визнаємо їхню працю, підтримуємо їхнє прагнення бути частиною нашого відкритого суспільства.

У тебе немає фото, яке ти хочеш подати на конкурс? Адже все так легко – навкруги чимало можливостей для прояву милосердя. Запроси друзів, зробіть благодійний дарунок людині, котра його потребує, відзнявши цей момент на фото і мерщій на сайт www.foto.ubm.org.ua.

Реклама

Благодійна організація “Українська благодійницька мережа”

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно