Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У Закарпатті спостерігається великий ажіотаж на секонд-хенди (ВІДЕО)

У Закарпатті спостерігається великий ажіотаж на секонд-хенди (ВІДЕО)

У Закарпатті спостерігається великий ажіотаж на секонд-хенди (ВІДЕО)
Бум на секонд-хенди. Українські ринки давно захопили товари, які вже були у вжитку. Закарпаття – не виняток. Статистика свідчить, купують такі речі останнім часом люди все більше. Зараз вибір...

Бум на секонд-хенди. Українські ринки давно захопили товари, які вже були у вжитку. Закарпаття – не виняток. Статистика свідчить, купують такі речі останнім часом люди все більше. Зараз вибір вживаного одягу дуже великий і навіть витісняє популярні серед молоді стоки. Та чи безпечно купувати та носити секонд-хенд?

ВІДЕО ДНЯ

На кілограми та на вагу. Ціни щодня зменшуються, краянам одяг по кишені не б’є, з магазинів виносять цілими пакетами. Ходити до секонд-хенду нині не соромно, навіть модно. Купити вживані речі приходять, як пенсіонери, так і молодь. Кажуть: вартість суттєво відрізняється від магазинів та ринків, особливо, якщо купувати зимові речі.Однак вигідно і дешево одягатися ще не показник. Головне, щоб вторинне вбрання відповідало санітарно-гігієнічним нормам, кажуть у обласній санстанції.

Речі, які завозять в Україну переважно з Америки та Центральної Європи під час перетину кордону обов’язково обстежують. Працівники СЕС перевіряють безпечність та стан цього вбрання. До слова, в нашу державу дозволено ввозити одяг із 30 відсотковим рівнем зносу, який і визначають самі експортери. Крім того, речі за кордоном двічі проходять спеціальну термічну обробку на великих фабриках. Однак серед людей побутує думка, що саме ця хімічна обробка негативно пливає на шкіру, викликаючи алергії, або ж через такий одяг передаються різні інфекції. Ми довідалися в ужгородському шкірному диспансері, що таких випадків в області не зареєстровано. І все залежить від індивідуальної чутливості організму.

Реклама

Тож, виходячи з вищесказаного, робимо висновок: одягатися у секонд-хенді в принципі і дешево, і безпечно.

М-студіо

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно