Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Протягом тижня інспектори ДАІ Іршавського району виявили п’ять фактів розкрадання лісу

Протягом тижня інспектори ДАІ Іршавського району виявили п’ять фактів розкрадання лісу

Протягом тижня інспектори ДАІ Іршавського району виявили п’ять фактів розкрадання лісу
Працівники ВДАІ та СДСБЕЗ Іршавського районного відділу міліції виявили протягом декількох днів 5 фактів перевезення лісоматеріалів без супроводжуючих документів на вантаж. Працівники...

Працівники ВДАІ та СДСБЕЗ Іршавського районного відділу міліції виявили протягом декількох днів 5 фактів перевезення лісоматеріалів без супроводжуючих документів на вантаж.

ВІДЕО ДНЯ

Працівники Державтоінспекції Іршавського районного відділу міліції під час проведення рейду у місті Іршава для перевірки зупинили автомобіль МАЗ завантажений деревиною. Вантажівка була на стільки заповнена деревом, що обмежувала рух по проїзній частини дороги, чим самим створювала аварійну ситуацію.

У селі Лоза інспекторами ДАІ під час нагляду за безпекою дорожнього руху було зупинено вантажний автомобіль із деревиною породи «Бук» під керуванням мешканця Іршавського району. На прохання правоохоронців надати документи на вантаж, водій представити їх не зміг.

Реклама

Аналогічний факт виявили працівник ДАІ та працівники сектору державної служби по боротьбі з економічними злочинами Іршавського районного відділу міліції у м. Іршава, де було зупинено автомобіль ГАЗ66, під керуванням мешканця села Собатино, на якому він перевозив дрова породи «Граб» без будь-яких документів.

Без документів у селі Заріччя був затриманий та доставлений на штраф майданчик автомобіль КАМАЗ на якому водій намагався перевезти ясіневу дошку.

Реклама

У селі Імстичево водій автомобіль ГАЗ 66 теж намагався перевезти деревину. Документів на вантаж у водія не було, сподівався, що село знаходиться у стороні і його ніхто не побачить.

Всі наведені факти перевезення деревини було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, а транспортні засоби із вантажем доставлено на штраф майданчик Іршавського районного відділу міліції. На даний час триває перевірка у ході якої буде встановлено законність перевезення лісу.

УДАІ УМВС України в Закарпатській області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно