Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Бюджет Закарпаття отримав додаткові кошти з державного бюджету України

Бюджет Закарпаття отримав додаткові кошти з державного бюджету України

Бюджет Закарпаття отримав додаткові кошти  з державного бюджету України
Розпорядженнями Кабміну від 9 жовтня 2013 року виділено місцевим бюджетам Закарпатської області з державного бюджету додатковий фінансовий ресурс у сумі 165 млн. гривень. У тому числі, виділено...

Розпорядженнями Кабміну від 9 жовтня 2013 року виділено місцевим бюджетам Закарпатської області з державного бюджету додатковий фінансовий ресурс у сумі 165 млн. гривень.

ВІДЕО ДНЯ

У тому числі, виділено 100 млн. грн. субвенції для виплати допомоги сім'ям з дітьми, малозабезпеченим сім'ям, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам та тимчасової державної допомоги дітям.

62,6 млн. грн. додаткової дотації виділено на вирівнювання фінансової забезпеченості місцевих бюджетів, яка в повному обсязі спрямовується на оплату праці працівників бюджетної сфери області.

Реклама

2,4 млн. грн. – додаткової дотації для виплати допомоги по догляду за інвалідом І чи ІІ групи внаслідок психічного розладу.

Розпорядженням голови облдержадміністрації від 29 жовтня, проект якого погоджено постійною комісією обласної ради з питань бюджету, здійснено розподіл цих коштів між бюджетами міст обласного значення та районними бюджетами, а також головними розпорядниками коштів обласного бюджету.

Реклама

Отримані додаткові кошти з державного бюджету дадуть можливість у поточному році своєчасно забезпечити виплату різних видів соціальних допомог населенню та не допустити заборгованість із виплати заробітної плати працівникам бюджетних установ, які фінансуються з місцевих бюджетів.

Необхідно зазначити, що перший транш додаткової дотації з державного бюджету у сумі 18,8 млн. грн. (30% виділеного ресурсу додаткової дотації) область вже отримала та 30 жовтня перераховано з обласного бюджету низовим бюджетам для виплати заробітної плати працівникам установ, що утримуються за рахунок коштів місцевих бюджетів.

Департамент фінансів ОДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно