Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У Ракошині хлопець вирішив з’ясувати стосунки за допомогою кастету

У Ракошині хлопець вирішив з’ясувати стосунки за допомогою кастету

У Ракошині хлопець вирішив з’ясувати стосунки за допомогою кастету
До дільничного інспектора Мукачівського міського відділу міліції звернувся житель с. Ракошино та повідомив, що його 16-річний односельчанин наніс йому кілька ударів в обличчя предметом, схожим на...

До дільничного інспектора Мукачівського міського відділу міліції звернувся житель с. Ракошино та повідомив, що його 16-річний односельчанин наніс йому кілька ударів в обличчя предметом, схожим на кастет.

ВІДЕО ДНЯ

Чоловік спочатку не мав наміру звертатися до міліціонера, та зухвалість хлопця змусила його це зробити. Дільничний, який обслуговує даний населений, пункт добре знав цього хлопця, так як він неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців.

На запитання про походження кастету підліток відмовився стандартною фразою: зробив сам для самооборони... Уже в міськвідділі з”ясувалось, що юнак в місцевому барі випив пива, захмелів, опісля зустрів односельця, з яким у нього виникла сутичка. Хлопець, недовго думаючи, вирішив застосувати кастет…

Реклама

“Напевно, у багатьох необізнаних людей з’явилося переконання, що наявність холодної зброї у кишенях дає неабияку перевагу перед пересічними громадянами, якщо використовувати кастет як засіб самооборони, - каже заступник начальника мукачівської міліції Іван Повханич. - Щодо юридичних аспектів використання цієї «іграшки», то слід знати, що такі дії підпадають під санкцію Кримінального кодексу України як незаконне носіння холодної зброї.

Кастет вилучено й направлено на експертизу. Дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчим Мукачівського міськвідділу міліції розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.263 (незаконне виготовлення, носіння холодної зброї) та ч.1 ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Реклама

Євгенія Красилинець, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно