Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Американська компанія з активами в Україні приступила до буріння свердловини на Ужгородщині

Американська компанія з активами в Україні приступила до буріння свердловини на Ужгородщині

Американська компанія з активами в Україні приступила до буріння свердловини на Ужгородщині
Американська компанія «Cub Energy Inc» з активами в Україні приступила до буріння свердловини №22 на Русько-Комарівському родовищі, що в Ужгородському районі. Ця свердловина стане першою...

Американська компанія «Cub Energy Inc» з активами в Україні приступила до буріння свердловини №22 на Русько-Комарівському родовищі, що в Ужгородському районі.

ВІДЕО ДНЯ

Ця свердловина стане першою пробуреною «Cub Energy» на цьому родовищі. Її планова глибина – 1,9 км. Буріння займе близько 25 днів. Для нього компанія користується орендованою у ТОВ «Буртехнологія» установкою ZJ20. Як повідомлялося, «Cub Energy» розпоряджається двома діючими свердловинами на Русько-Комарівському родовищі, добовий дебіт яких становить близько 14 тис. кубометрів газу.

«Cub Energy» зі штаб-квартирою в Х’юстоні (Техас) і офісом у Києві відносить себе до числа п’яти найбільших приватних нафтогазових операторів України. Її найбільшими активами є 30-відсоткова частка в українській нафтогазовій компанії «Куб-Газ», що розробляє Ольгівське, Макіївське, Північно-Макіївське, Вергунське і Крутогорівське родовища у Дніпровсько-Донецькому басейні, а також компанія «Тисагаз», якій належить чотири газові ліцензії: на Русько-Комарівському, Станівському, Королевському газових родовищах і в Ужгородському розвідувальному блоці.

Реклама

Як повідомив генеральний директор ПрАТ «Тисагаз» Михайло Вукста, організація вже затвердила відповідну програму розвитку інфраструктури населеного пункту, яка буде втілюватися після завершення основних бурових робіт.

Надія Сарана, НЗ

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно