Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Уродженка Ужгорода завдяки телешоу пробилась в новий склад "ВІА ГРИ"

Уродженка Ужгорода завдяки телешоу пробилась в новий склад "ВІА ГРИ"

Уродженка Ужгорода завдяки телешоу пробилась в новий склад "ВІА ГРИ"
25 жовтня відбулося фінальне шоу «Хочу у ВІА ГРУ», яке стартувало на каналі «1 +1». Новий склад групи обирали мешканці України, Росії, Білорусі і Казахстану. Однією з обраних стала Еріка Герцег,...

25 жовтня відбулося фінальне шоу «Хочу у ВІА ГРУ», яке стартувало на каналі «1 +1». Новий склад групи обирали мешканці України, Росії, Білорусі і Казахстану. Однією з обраних стала Еріка Герцег, гарна дівчина і зірка Playboy, родом з Ужгорода.

ВІДЕО ДНЯ

Так, Меладзе співпрацюватиме з Мішою Романовою, Ерікою Герцег та Анастасією Кожевніковою. Українці підтримали більшістю голосів підопічних Мейхер, які і співатимуть у новому складі ВІА ГРИ. Дівчата були дуже задоволені. Щоправда, результати викликали розчарування Альони Вінницької. Наступним були оголошені результати голосування мешканців Казахстану, які підтримали вже дівчат Вінницької. Оприлюднення результатів супроводжувалось виступами відомих артистів. Після чергової музичної паузи телеведучий Володимир Зеленський оголосив вибір білорусів. Вони віддали свою перевагу трійці дівчат Альони Вінницької. Останніми стали результати голосування у Росії. Росіяни також проголосували за підопічних Вінницької. На сцену принесли конверт із прізвищами переможниць. Ігор Верник зачитав підсумки голосування. Таким чином, після запеклої боротьби перемогу здобула трійка Надії Мейхер. Зокрема, за підопічних Мейхер проголосувало 59,04%, за трійку Альони Вінницької - 40,96%. Під час гала-концерту красуні вразили продюсера відвертою поведінкою під час виступів, сексуальністю та вмінням виступати перед широкою аудиторією. Меладзе написав для кожної трійці ексклюзивну пісню.

Як повідомлялось раніше, у свій час дівчина навчалася в церковному ліцеї. У шкільні роки Еріка дуже наполегливо вчилася і весь час проводила за підручниками.

Реклама

ТСН

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно