Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Закарпатські регіонали поповнили свої лави новими членами (ФОТО)

Закарпатські регіонали поповнили свої лави новими членами (ФОТО)

Закарпатські регіонали поповнили свої лави новими членами (ФОТО)
У четвер, 24 жовтня, під головування Олександра Ледиди відбулося чергове засідання Ради Закарпатської обласної організації Партії регіонів. До порядку денного члени Ради винесли ряд питань, зокрема,...

У четвер, 24 жовтня, під головування Олександра Ледиди відбулося чергове засідання Ради Закарпатської обласної організації Партії регіонів. До порядку денного члени Ради винесли ряд питань, зокрема, і прийом до лав Партії нових членів.

ВІДЕО ДНЯ

Відтак, своїм одноголосним рішенням члени Ради Закарпатської обласної організації Партії регіонів, прийняли до рядів ПР начальника управління з питань майна комунальної власності облдержадміністрації Віктора Лущака, головного лікаря Чопської районної лікарні Наталію Курту, депутата Закарпатської обласної ради та директора ДП «Брустурянське лісомисливське господарство» Валерія Мургу, директора Боржавської ЗОШ І-ІІІ ступенів Юрія Якиму та ряд інших жителів області. Загалом, як відзначили на засіданні, тільки за останні кілька місяців до закарпатських регіоналів приєдналося 355 партійців.

Разом з тим, у зв’язку із переходом на посаду заступника начальника Головуправління Міндоходів на Закарпатті, тимчасово припинив своє перебування у рядах Партії регіонів та вийшов зі складу Ради обласної партійної організації Антон Громовий.

Реклама

Говорили під час засідання Ради і про роботу депутатів від Партії регіонів у радах різних рівнів, виконання ними законодавчо визначених повноважень та передвиборчих програм. Так, як зазначив заступник голови Закарпатської обласної організації Володимир Закурений, депутати мали вже три роки для того, щоб зарекомендувати себе перед виборцями, якісно попрацювати над виконанням задекларованих передвиборчих програм та показати жителям області, що вони не дарма довірили свої голоси саме представникам Партії регіонів. Тим не менш, роботу у цьому напрямку, зауважив Володимир Закурений, необхідно активізувати та підняти на новий рівень.

Опісля, з нагоди наближення 16-ої річниці з дня утворення ПР, голова Закарпатської обласної організації Партії регіонів Олександр Ледида відзначив кращих регіоналів Закарпаття. Так, за значний особистий внесок у виконання завдань, визначених регіональною програмою «Будуємо нове Закарпаття», високу політичну активність, взірцеве дотримання статутних вимог, активну участь у розбудові партії, грамоти та грошові премії отримали Мирослав Бігар, Мирослава Зеленицька, Іван Канюка, Мар’яна Клювак, Наталя Кузьміна, Іван Муска, Людмила Немира, Пецка Галина, Рещук Оксана, Василь Сабов, Василь Товт, Сергій Травницький, Надія Цанько та Юрій Шурковський.

Реклама

Прес-служба Закарпатської обласної організації Партії регіонів

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно