Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • "Свобода" заявляє про протиправні дії виконавчої служби у Виноградові

"Свобода" заявляє про протиправні дії виконавчої служби у Виноградові

"Свобода" заявляє про протиправні дії виконавчої служби у Виноградові
25 жовтня 2013 року о 05:00 у місті Виноградів на Закарпатті виконавча служба за підтримки трьох десятків міліціянтів на чолі з місцевим начальником райвідділку намагалася розпочати знесення будинку...

25 жовтня 2013 року о 05:00 у місті Виноградів на Закарпатті виконавча служба за підтримки трьох десятків міліціянтів на чолі з місцевим начальником райвідділку намагалася розпочати знесення будинку за адресою вул. Шевченка 22, в якому розташована приймальня народного депутата України, уповноваженого ВО «Свобода» на Закарпатті Валерія Чернякова.

ВІДЕО ДНЯ

Свої агресивні дії представники виконавчої служби мотивували рішенням суду про знесення будівлі через те, що у власника немає державного акта на землю. На час спроби розпочати демонтаж у будинку перебував його власник Юрій Бучок із вагітною дружиною, яка перебуває на сьомому місяці, двома неповнолітніми дітьми, а також його родина. Представники виконавчої служби вигнали всіх з будинку на вулицю. Нині усі дії з демонтажу призупинено. Власник будинку вважає дії виконавчої служби незаконними, а рішення суду – ухваленим через корупційну складову.

Як розповів власник будинку Юрій Бучок, 2005 року він викупив старий будинок, на місці якого 2008 року звів новий. «2005 року актів на землю ще не видавали, але зведення нового будинку відбувалося законно – усі документи на право власности в мене є. Одразу, як це стало можливо, я надіслав звернення до міськради про надання акта на землю та отримав інформацію, що моє звернення перебуває на розгляді – так тривало пів року. Але як виявилося згодом, замість того, аби видати акт на землю, де розташований мій будинок, мені, акт видали сусідові Миколі Поляку, син якого є депутатом міськради та водночас – помічником нардепа-«регіонала» Бушка. Звичайно, що ми боролися з таким свавіллям та сподівалися, що суди ухвалять справедливі рішення, бо правда – на нашому боці. Проте до уваги суди не взяли жодних доводів щодо причин ненадання нам акта на землю. Наш адвокат уже скерував клопотання виконавчій службі щодо відтермінування знесення будинку, бо нас попросту намагаються вигнати на вулицю і залишити без даху над головою», – повідомив Юрій Бучок.

Реклама

З цього приводу голова Закарпатської обласної організації ВО «Свобода» Олег Куцин наголосив, що дії виконавчої служби є незаконними, адже в приміщенні офіційно розташована приймальня народного депутата України. «Дії щодо намагання знести будинок фактично є нападом на приймальню народного депутата. Зважаючи на це, ми оголосили цілодобове чергування в будинку, щоби у разі необхідности захистити приймальню. Також голова Виноградівської «Свободи» Володимир Палінкаш уже скерував звернення до прокуратури щодо незаконних дій виконавчої служби. Окрім цього, Валерій Черняков готує звернення до Генпрокуратури та МВС з приводу цього свавілля.

Закликаємо виноградівців стати на захист подружжя Бучків, бо нині заберуть помешкання у них – а завтра «регіонали» через підконтрольні суди прийдуть з необхідними їм рішеннями до будь-кого, хто впаде їм у немилість, та заберуть усе, що їм заманеться!», – зазначив Олег Куцин.

Реклама

Прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода»

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно