Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На Ужгородщині двоє п’яних чоловіків напали на знімальну групу талеканалу "Інтер"

На Ужгородщині двоє п’яних чоловіків напали на знімальну групу талеканалу "Інтер"

На Ужгородщині двоє п’яних чоловіків напали на знімальну групу талеканалу "Інтер"
Вчора, 21 жовтня, близько 16.00 у селі Сюрте Ужгородського району двоє п'яних чоловіків напали на знімальну групу талеканалу «Інтер» - журналістку Марину Коваль та оператора Юрія Ковальова. Цю...

Вчора, 21 жовтня, близько 16.00 у селі Сюрте Ужгородського району двоє п'яних чоловіків напали на знімальну групу талеканалу «Інтер» - журналістку Марину Коваль та оператора Юрія Ковальова. Цю інформацію пані Коваль підтвердила особисто.

ВІДЕО ДНЯ

Марина Коваль розповіла, що вона з оператором знімала сюжет у селах Ужгородського району «Про життя угорців на Закарпатті». Коли у селі Сюрте оператор знімав зовнішні плани села, до нього підійшли двоє чоловіків 40-50 років та почали лаятись.

«Поки оператор знімав загальні плани, я сиділа у машині і чекала на нього. Двоє якихось п'яних чоловіків почали свистіти, вживати ненормативну лексику. Оператор підійшов до мене і запропонував від'їхати долі і продовжити зйомку в іншому місці», - розповідає пані Коваль.

Реклама

Журналісти вирішили не конфліктувати з нетверезими чоловіками і від'їхали від місця подій. За два кілометри знімальна група продовжила зйомку. Пізніше на нову локацію під'їхали ті самі чоловіки. Один з них вийшов з авто і почав бити оператора.

«Юра забрав обладнання і побіг до нашої машини, в цей час я була з іншого боку дороги. Авто, на якому приїхали чоловіки, почало їхати на мене. Оператор підбіг до мене і вже почав знімати цей інцидент, бо до того моменту ми старались не реагувати на чоловіків. На відео у нас записані погрози. Один з чоловіків сказав, що вб'є мене. Вони не зважали на наші пояснення, що ми журналісти і знімаємо для каналу «Інтер» сюжет», - пояснює журналістка.

Реклама

Чоловіки поїхали геть лише тоді, коли Марина Коваль почала телефонувати у міліцію.

«Це перший раз у житті у мене такий випадок. Я працюю з оператором на телебаченні з 2000 року. Ми знімали скандальні вибори у Мукачеві, інші резонансні події. Але вперше до нас застосували силу у селі, коли ми знімали звичайний рядовий сюжет. І це трапилось о четвертій дня в центрі села!», - обурюється пані Коваль.

Журналісти написали заяву до Ужгородського райвідділку міліції. Судмедексперти зафіксували у оператора синець на нозі. Також журналісти надали правоохоронцям відеозапис інциденту. За словами пані Коваль, наразі правоохоронцям вдалося встановити особу водія автомобіля.

Реклама

Як повідомляє сайт каналу «Інтер», розпочато досудове розслідування за фактом перешкоджання законній професійній діяльності журналістів (ч. 1 ст. 171 КК України) - відомості про вказаний факт 21 жовтня слідчим відділом Ужгородського РВ УМВС України в Закарпатській області внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно