Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Фанні, Доріна, Алехандро та Сулейман – новий тренд екзотичних імен серед закарпатців

Фанні, Доріна, Алехандро та Сулейман – новий тренд екзотичних імен серед закарпатців

Фанні, Доріна, Алехандро та Сулейман – новий тренд екзотичних імен серед закарпатців
Загалом органами державної реєстрації актів цивільного стану реєстраційних служб та виконавчими комітетами сільських та селищних рад зареєстровано 31 225 актових записів. Про це під час брифінгу...

Загалом органами державної реєстрації актів цивільного стану реєстраційних служб та виконавчими комітетами сільських та селищних рад зареєстровано 31 225 актових записів.

ВІДЕО ДНЯ

Про це під час брифінгу розповіла начальник реєстраційної служби Головного управління юстиції у Закарпатській області Наталія Юркуц.

- В області зберігається вже звична тенденція щодо більшого рівня народжуваності порівняно зі смертністю. Цьогоріч було зареєстровано 13 580 записів про народження, тоді як про смерть – 11 006. Уклали шлюб 5 866 пар, натомість розірвали – 377. Немало закарпатців звертаються до нас щодо зміни імені, так за 9 місяців цього року було зареєстровано 396 таких записів, - розповіла Наталія Юркуц.

Реклама

Також очільниця реєстраційної служби розповіла про те, які імена закарпатці обирають для новонароджених. Так, серед найпопулярніших жіночих імен: Анастасія, Вікторія, Ольга, Дарина, Євангеліна, Златослава, Емілія, Камілла, Марія, Софія, Юліана. Хлопчиків же найчастіше називають іменами: Андрій, Артем, Віктор, Владислав, Даніель, Євген, Іван, Михайло, Максим, Олександр, Роман, Сергій, Станіслав, Семен.

Фіксують і рідковживані імена. Серед дівчаток це: Абель, Янка, Язмін, Фанні, Доріна, Джена, Нарін. Для хлопчиків обирали імена: Алехандро, Джонотан, Вільмош, Каїн, Еміліо, Ждан, Сулейман, Теодор.

Реклама

Прес-центр ОДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно