Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Іван Бушко звернувся в Генпрокуратуру та СБУ для того, щоб ті знайшли провокаторів, які його дискредитують

Іван Бушко звернувся в Генпрокуратуру та СБУ для того, щоб ті знайшли провокаторів, які його дискредитують

Іван Бушко звернувся в Генпрокуратуру та СБУ для того, щоб ті знайшли провокаторів, які його дискредитують
У понеділок, 21 жовтня, народний депутат України, член парламентської фракції Партії регіонів Іван Бушко спілкувався із представниками регіональних ЗМІ на особистій прес-конференції. Приводом...

У понеділок, 21 жовтня, народний депутат України, член парламентської фракції Партії регіонів Іван Бушко спілкувався із представниками регіональних ЗМІ на особистій прес-конференції. Приводом зустрічі стала організована цими днями інформаційна провокація, спрямована проти нардепа та Партії регіонів.

ВІДЕО ДНЯ

Нагадаємо, у суботу, у другій половині дня, із фальшивої електронної скриньки, зареєстрованої ніби то на прес-службу нардепа, була розіслана заява парламентаря. У тексті заяви депутат стверджував, що виступає проти підписання Асоціації з ЄС та робив припущення про можливу втрату депутатського мандату через подібні свої погляди.

Майже одразу на одному із одеських регіональних телеканалів з’явився відповідний сюжет, а на ряді центральних новинних сайтів повідомлення про те, що Іван Бушко виступив проти основної політичної лінії Партії регіонів.

Реклама

«Я хочу чітко заявити, що розтиражована в мережі інформація є грубою брехнею. Якщо врахувати усі ці фактори, а також те, що жодних подібних заяв ні я, ні моя прес-служба не робила, то все це я розглядаю як сплановану брудну провокацію не лише проти мене як депутата, але й проти Партії регіонів, яку я представляю, і яка на даний час успішно веде політику в напрямку євроінтеграції,» - заявив Іван Бушко під час спілкування із журналістами.

«Думаю, що з наближенням Вільнюського саміту та підписання угоди про Асоціацію, комусь вигідно розхитувати ситуацію в країні та заявляти, що незадоволені таким рішенням є не лише на сході, але й на заході країни. До того ж дискредитувати партію влади, яка зараз грає головну роль у процесах євроінтеграції,» - додав нардеп.

Реклама

«Хто стоїть за поширенням цієї дезінформації? Думаю, як і раніше, так і зараз є політичні конкуренти-невдахи, які ще з 2012-го року не можуть змиритися з тим результатом, який вони отримали на парламентських виборах. Також є ображені з певних причин депутати, яких позбавили депутатських мандатів (що цікаво, вони є як на півдні, так і на заході), - відзначив парламентар. – Однак я хочу чітко з’ясувати, хто був замовником першоджерела та розповсюджувачем цієї інформації. Тому вже звернувся із відповідними заявами до Генерального прокурора та Служби безпеки, щоб вони надали мені всю відповідну інформацію».

Прес-служба Закарпатської обласної організації Партії регіонів

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно