Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Іршавщині собака з’їла більше 50 курей

На Іршавщині собака з’їла більше 50 курей
У селі Заріччя Іршавського району невідомий собака зайшов на подвір′я 54-річної жінки, де розірвав та з′їв більше 50 курей. Про даний випадок жінка повідомила до Іршавського райвідділу міліції. На...

У селі Заріччя Іршавського району невідомий собака зайшов на подвір′я 54-річної жінки, де розірвав та з′їв більше 50 курей. Про даний випадок жінка повідомила до Іршавського райвідділу міліції. На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група, яка задокументувала даний факт.

ВІДЕО ДНЯ

На даний час правоохоронцями розшукується собака та його власник.

Працівники Іршавського райвідділу міліції задокументували ще один факт, пов′язаний із собакою. На території одного з приватних підприємств серед ночі невідомою особою із мисливської зброї був застрелений собака породи "стафорширський тер′єр", який знаходився у вольєрі.

Реклама

Як з′ясували правоохоронці, постріл здійснювався з території сусіднього підприємства, яке огороджено високим парканом. Між власниками обох підприємств існують не зовсім дружні стосунки, що, можливо, і стало причиною загибелі собаки. Наразі правоохоронці встановлюють зловмисника, у якого піднялась рука на беззахисну тварину.

Дані події внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Триває розслідування, - повідомили в СЗГ УМВС Українив Закарпатській області.

Реклама

Віта Горзов, Іршавський РВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно