Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На Закарпатті призначено прокурорів Воловецького, Великоберезнянського та Іршавського районів

На Закарпатті призначено прокурорів Воловецького, Великоберезнянського та Іршавського районів

На Закарпатті призначено прокурорів Воловецького, Великоберезнянського та Іршавського районів
Вчора, 15 жовтня, Генеральний прокурор України, своїми наказами призначив прокурором Воловецького району – Кириленка Дмитра Павловича, прокурором Великоберезнянського району – Царя Івана Івановича та...

Вчора, 15 жовтня, Генеральний прокурор України, своїми наказами призначив прокурором Воловецького району – Кириленка Дмитра Павловича, прокурором Великоберезнянського району – Царя Івана Івановича та прокурором Іршавського району – Романця Юрія Михайловича.

ВІДЕО ДНЯ

Дмитро Кириленко народився у м. Житомир в 1980 році.Свою трудову діяльність в органах прокуратури розпочав в 2006 року з посади помічника прокурора Іршавського району. згодом працював на посадах слідчого прокуратури міста Мукачева, помічника прокурора міста Ужгорода, та у відділі нагляду за розслідуванням кримінальних справ слідчими органів прокуратури прокуратури Закарпатської області.

Перед призначення на посаду прокурора Воловецького району працював начальником відділу процесуального керівництва досудовим розслідуванням у кримінальних провадженнях слідчих слідчого відділу прокуратури Закарпатської області.

Реклама

Уродженець Міжгірщини Іван Цар, в органах прокуратури працює з 1986 року. Розпочинав свою трудову діяльність стажистом на посаду помічника Чопського транспортного прокурора, де в подальшому був призначений помічником прокурора.

У різні періоди очолював прокуратури Ужгородського та Мукачівського районів, працював на різних посадах у прокуратурі Львівської області, а також начальником відділу підтримання державного обвинувачення та представництва в суді управління нагляду за додержанням і застосуванням законів на транспорті Західного регіону Генеральної прокуратури України.

Реклама

Неодноразово, за відмінну працю нагороджувався різними відзнаками: у 2007 р. нагрудним знаком «Почесний працівник прокуратури», 2010 рік - «Подяка за сумлінну службу в органах прокуратури» І ступеня, 2011 рік - «Подяка за довготривалу бездоганну службу в органах прокуратури». Також у 2011 році присвоєно звання «Заслужений юрист України».

Старший радник юстиції Юрій Романець, розпочав свою трудову діяльність в органах прокуратури відразу після закінчення Національної юридичної академії України ім. Я.Мудрого у 1999 році, з посади помічника прокурора Первомайського району Миколаївської області.

Працював прокурором Ульяновського, Новоукраїнського району Кіровоградської області, а згодом начальником відділу роботи з кадрами прокуратури Кіровоградської області.

Реклама

Дотепер працював прокурором Воловецького району Закарпатської області.

У 2012 році нагороджений подякою за сумлінну службу в органах прокуратури» ІІ ступеня.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно