Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • В Ужгороді відбулися урочистості з нагоди святкування 95-річчя Товариства Червоного Хреста України

В Ужгороді відбулися урочистості з нагоди святкування 95-річчя Товариства Червоного Хреста України

В Ужгороді відбулися урочистості з нагоди святкування 95-річчя Товариства Червоного Хреста України
У вівторок, 15 жовтня відбулися урочистості з нагоди святкування 95-річчя Товариства Червоного Хреста України. У святкових заходах, що відбулися в Ужгороді, взяли участь заступник голови...

У вівторок, 15 жовтня відбулися урочистості з нагоди святкування 95-річчя Товариства Червоного Хреста України. У святкових заходах, що відбулися в Ужгороді, взяли участь заступник голови облдержадміністрації Іван Качур, директор Департаменту соціального захисту населення Віктор Мацола, голова Закарпатської обласної організації Товариства Червоного Хреста України Іванна Сабо.

ВІДЕО ДНЯ

Тільки за останні 9 місяців майже 30 тисяч закарпатців отримали адресну допомогу на суму 1,7 млн. гривень завдяки організації благодійних акцій та заходів, співпраці із закордонними колегами Товариства. Реалізовують представники Червоно Хреста і різноманітні профілактичні та освітні програми.

Вітаючи працівників Товариства Червоного Хреста та волонтерських рухів, заступник голови облдержадміністрації наголосив:

Реклама

- Найблагородніша справа – допомога тим, хто цього найбільше потребує, і радує, що серед нас є небайдужі до біди інших люди. Товариство Червоного Хреста на сьогодні виступає одним з головних партнерів влади в реалізації соціальних ініціатив глави держави щодо охоплення соціальними послугами найуразливіших категорій населення. Ви зажди готові прийти на допомогу, за що хочу висловити Вам подяку, та побажати натхнення у подальшій роботі.

Відтак, Іван Качур вручив почесні грамоти облдержадміністрації Олені Кожановій, Вікторії Корлат, Ларисі Кузьмі, Оксані Маргітич, Любові Мілес, Валентині Мітровцій.

Реклама

Прес-центр ОДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно