Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Спецпідрозділ "Беркут", ДАІ та міліція відпрацьовували територію Іршавського району

Спецпідрозділ "Беркут", ДАІ та міліція відпрацьовували територію Іршавського району

Спецпідрозділ "Беркут", ДАІ та міліція відпрацьовували територію Іршавського району
Цими днями правоохоронці області, а саме працівники спецпідрозділу «Беркут», управління ДАІ та працівники Іршавського райвідділу міліції проводили оперативно-профілактичне відпрацювання у вечірній...

Цими днями правоохоронці області, а саме працівники спецпідрозділу «Беркут», управління ДАІ та працівники Іршавського райвідділу міліції проводили оперативно-профілактичне відпрацювання у вечірній час на території Іршавського району.

ВІДЕО ДНЯ

Інструктаж перед початком профілактичного заходу провів в.о. начальника УГБ УМВС підполковник міліції Леонід Накоп′юк та заступник начальник Іршавського райвідділу міліції підполковник Федір Петер, які наголосили на дотриманні законності та ввічливому поводженні з громадянами, заходах особистої безпеки під час проведення відпрацювання.

Були визначені населені пункти району з найбільш нестабільної криміногенною обстановкою, що потребувала негайного міліцейського втручання. Наголошено і напрямки роботи, які потребують посиленої уваги. А це і боротьба з незаконним обігом наркотиків, і втягування неповнолітніх в злочинну діяльність. Також було звернуто увагу на виявлення водіїв, які скоюють грубі порушення правил дорожнього руху, їздять на автомобілях без належних документів.

Реклама

Результати відпрацювання не забарились. Так, працівниками карного розшуку разом з дільничними інспекторами було розкрито у м.Іршава крадіжку золотих виробів, біжутерії та вина домашнього виготовлення.

Правоохоронцями під час відпрацювання було притягнуто до адміністративної відповідальності за різні правопорушення 40 осіб, із яких 25 за порушення правил дорожнього руху. Також працівники міліції перевірили на дому 66 осіб, які знаходяться на різних профілактичних обліках.

Реклама

Підводячи підсумки відпрацювання, підполковники Накоп′юк та Петер зазначили, що в цілому мета заходу досягнута, проведення таких відпрацювань значно поліпшує оперативну обстановку в районі, сприяє стабілізації громадського порядку й підвищує рівень довіри місцевого населення до міліції.

Віта Горзов, Іршавський РВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно