Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Тячівщина готується до приїзду Президента

Тячівщина готується до приїзду Президента
Саме на цьому було акцентовано увагу усіх присутніх - керівників установ, організацій району, структурних підрозділів райдержадміністрації на сьогоднішній понеділковій нараді. У роботі наради...

Саме на цьому було акцентовано увагу усіх присутніх - керівників установ, організацій району, структурних підрозділів райдержадміністрації на сьогоднішній понеділковій нараді.

ВІДЕО ДНЯ

У роботі наради взяли участь – перший заступник голови райдержадміністрації Василь Каганець, заступники – Василь Буга та Володимир Бодак, керівник апарату Дмитро Онуфрій. Відтак перший заступник голови Василь Каганець наголосив щодо готовності відповідних служб, які будуть причетними до організації приїзду гаранта.

Окрім цього повідомив приємну новину, яка стосується розвитку економіки району. Мова йде про можливе розміщення на території району підприємства відомої японської фірми «Яцзакі», з приводу чого керівництвом району проводяться перемовини.

Реклама

Щодо інших питань соціально-економічного розвитку району, то на жаль, через критичну ситуацію з казначейськими розрахунками, роботи на багатьох об’єктах тимчасово припинені. Серед позитивних моментів – проведення ремонту автошляху на відрізку Буштино – Занявка, яку віднесено до категорії доріг державного значення.

З приводу підготовки до осінньо-зимового періоду бюджетних установ наголосив заступник голови Володимир Бодак. А також звернув уваго щодо збору інформації про автотранспорт району і його технічного стану.

Реклама

У свою чергу заступник голови Василь Буга поділився враженням від поїздки в Угорщину, яку здійснив у рамках грантових проектів. Наголосив, що у разі підписання угоди з ЄС потрібно буде підводити до діючих стандартів галузі народного господарювання. І до цього потрібно готуватись заздалегідь.

Також на нараді обговорено стан показників соціально-економічного розвитку району. За попередніми прогнозами вони залишаються стабільними.

Прес-служба Тячівської РДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно