Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Студентів УжНУ запросили взяти участь у стипендіальній програмі

Студентів УжНУ запросили взяти участь у стипендіальній програмі

Студентів УжНУ запросили взяти участь у стипендіальній програмі
У рамках реалізації проекту «Стипендіальна програма «Завтра.UA» благодійна організація «Фонд Віктора Пінчука – соціальна ініціатива» проводить відкритий конкурс для відбору найбільш обдарованих та...

У рамках реалізації проекту «Стипендіальна програма «Завтра.UA» благодійна організація «Фонд Віктора Пінчука – соціальна ініціатива» проводить відкритий конкурс для відбору найбільш обдарованих та цілеспрямованих студентів провідних вищих навчальних закладів. Фонд співпрацює із близько 80 університетами України, серед яких є і УжНУ.

ВІДЕО ДНЯ

Вчора до УжНУ приїхали представники проекту – Оксана Кулаковська (директор департаменту освітніх програм) та Віктор Петров (стипендіат). Почесних гостей представили ректор УжНУ Федір Ващук та проректор з науково-педагогічної роботи Юрій Переста, котрі зазначили, що така співпраця є першим етапом до майбутніх злагоджених відносин між УжНУ та Фондом Віктора Пінчука.

Гості продемонстрували коротке відео про «Стипендіальну програму «Завтра.UA», у якому йшлося про проект та його значення для учасників.

Реклама

Оксана Ярославівна відзначила, що участь у конкурсі можуть взяти 15 осіб з числа студентів УжНУ. Проте молодий дослідник може подати документи на участь у програмі самостійно, без посередництва свого ВНЗ.

Конкурс передбачає 3 етапи:

Реклама

1 етап (1-25 жовтня 2013 року) – відбір серед тих студентів, які навчаються у ВНЗ-партнерах Програми. Проводиться силами вишу відповідно до укладеної угоди між Фондом і ВНЗ та у межах встановленої для вузу квоти;

2 етап (листопад 2013-лютий 2014) – передбачає розгляд фаховими та незалежними експертами студентських конкурсних робіт, які передаються фахівцям на перевірку без зазначення прізвища автора роботи, курсу та ВНЗ, в якому навчається конкурсант;

3 етап (лютий-квітень 2014) – проведення очних одноденних змагань серед переможців 2-го етапу конкурсу у декількох містах України (на базі ВНЗ-партнерів Програми).

Реклама

Галина Риган, Медіацентр УжНУ

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно